Feriebolig i Rom

Appartamento Lancellotti

 
Appartamento Lancellotti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Lancellotti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det falder en næsten naturligt at bukke nakken og gå ydmygt ind gennem porten, for Palazzo Lancellotti er et af de få oprindelige adelspalæer på Piazza Navona. En sædvanligvis velinformeret kilde siger, at palæet var under overvejelse, da Det Danske Institut i Rom blev oprettet i 1956, men sådan skulle det ikke være.

Du fornemmer allerede historiens vingeslag og traditionens betydning, når du i portnerlogen (for her er selvsagt portner) ser en række detaljerede modeller af romerske kirker, som er udført af den nuværende portners bedstefar,han var også portner her, dengang fyrst Lancellotti endnu boede her.

Læs mere om Appartamento Lancellotti

I dag er palæet opdelt i en række lejligheder, men den fornemme stemning hviler endnu over bygningen, lige fra porten over elevatoren til trappeopgangen. Lejligheden har flotte parketgulve og er velmøbleret. Også her er der minder om fordums storhed i form af nogle antikke møbler og et pragtfuldt maleri (fra engang i attenhundredetallet) af Samson og Dalila.

Toværelseslejlighed med 2 + 1 sovepladser
- Lejligheden består af stue med sofa-arrangement, sovesofa til én person samt fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, lille separat køkken (fire gasblus og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Og så er her for resten også aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Lancellotti

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Lancellotti som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Lancellotti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamento Lancellotti

Læs mere
 
search map