Feriebolig i Rom

Appartamento Lancellotti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det falder en næsten naturligt at bukke nakken og gå ydmygt ind gennem porten, for Palazzo Lancellotti er et af de få oprindelige adelspalæer på Piazza Navona. En sædvanligvis velinformeret kilde siger, at palæet var under overvejelse, da Det Danske Institut i Rom blev oprettet i 1956, men sådan skulle det ikke være.

Du fornemmer allerede historiens vingeslag og traditionens betydning, når du i portnerlogen (for her er selvsagt portner) ser en række detaljerede modeller af romerske kirker, som er udført af den nuværende portners bedstefar,han var også portner her, dengang fyrst Lancellotti endnu boede her.

Læs mere om Appartamento Lancellotti

I dag er palæet opdelt i en række lejligheder, men den fornemme stemning hviler endnu over bygningen, lige fra porten over elevatoren til trappeopgangen. Lejligheden har flotte parketgulve og er velmøbleret. Også her er der minder om fordums storhed i form af nogle antikke møbler og et pragtfuldt maleri (fra engang i attenhundredetallet) af Samson og Dalila.

Toværelseslejlighed med 2 + 1 sovepladser
- Lejligheden består af stue med sofa-arrangement, sovesofa til én person samt fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, lille separat køkken (fire gasblus og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Og så er her for resten også aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map