Feriebolig i Rom

Appartamento Grande Cancelleria

Gaden foran lejligheden Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 1. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal Lejligheden på 2. sal
 
Appartamento Grande Cancelleria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Grande Cancelleria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kvarteret mellem Campo de' Fiori og Piazza Navona har næppe behov for nogen introduktion. Her finder du alt i ganske kort afstand. I den hyggelige gade Vicolo della Cancelleria finder vi to treværelseslejligheder i samme opgang, en på første etage og en på anden etage.

Personlig stil og hyggelig indretning

Lejlighederne er charmerende varme og intime, et oplagt valg til ophold i vinterhalvåret. Lejlighedernes gulve er således i nogle meget tykke rustikke klinker, der mest af alt minder om håndstrøgne mursten, og lofterne er i mørkt træ med fritliggende bjælker. Indretningen og møblementet er gennemført smagfuldt og af god kvalitet. Lejligheden på 2. etage er både mere rummelig og lysere end lejligheden på 1. etage.

Lejligheden på 1. etage

Lejligheden består af entré, stue med spisebord, sofabord og sovesofa til to personer, separat køkken (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og wc. Lejligheden er ikke udstyret med aircondition.

Lejligheden på 2. etage

Lejligheden består af entré, stor stue med skrivebord, sofabord og en sovesofa til to personer, som går over i et åbent køkken (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) med et spisebord udformet som en slags høj bardisk med tilhørende barstole, soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med karbad (med tilhørende bruser) og toilet, soveværelse med dobbeltseng og yderligere et badeværelse med karbad (med tilhørende bruser) og toilet i forbindelse med entréen. lejligheden er udstyret med aircondition.

 
 
search map