Anmeldelser af Appartamento Governo Vecchio

 
Appartamento Governo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Governo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Governo Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Governo Vecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Governo Vecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Nydelig og pæn

Hyggelig, dejlig og tæt på centrum af hvor der sker noget.

Anbefaling til kommende gæster

Vi fandt en dejlig restauration med en fin betjening og dejlig mad. LA SCALETTA beliggende" Via di SANTA MARIA dell" Anima 56. (nær PIAZZA NAVONA)

Appartamento Governo Vecchio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Governo Vecchio
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Bedømmelse af Appartamento Governo Vecchio

Dejlig italiensk lejlighed med god plads, pæn og ren. Fantastisk beliggenhed i hjertet af Rom

Appartamento Governo Vecchio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Governo Vecchio
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marianne og rejsefællen fra København K boede på Appartamento Governo Vecchio i Rom fra d. 17. til d. 24. september 2011.

Vores ophold i lejligheden i Governo Vecchio var alletiders. Det er en skøn lejlighed, meget autentisk og så ligger den perfekt i midten af alting. Den svarede fint til beskrivelsen på hjemmesiden.

Vi havde en dejlig uge i Rom, og jeg synes Jeres hjemmeside og den information jeg har fået fra jer har været førsteklasses. Det har været nemt både at bestille og betale, og jeg har allerede anbefalet jer til andre.

Det eneste lille minus var, at den taxa-service vi havde bestilt ikke helt fungerede. Vi måtte ringe et par gange fra lufthavnen og vente en time, før vores taxa kom. Vi bestilte samme ordning til hjemturen. Her skulle de så hente vores bagage kl. 10 i lejligheden og vi selv ville så blive samlet op på kontoret kl. 1. Vi skulle flyve kl. 15.40. Men de kom slet ikke til lejligheden, og vi tog så selv en taxa til lufthavnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og rejsefællerne fra Fredericia boede på Appartamento Governo Vecchio i Rom fra d. 11. til d. 16. maj 2008.

Vi har haft nogle superdage i Rom. Lejligheden var perfekt, den levede op til forventningerne. Vi skulle blot gå ud af vores gadedør så kunne vi vælge imellem et utal af restauranter hvor er serveredes god mad til fine priser.

Servicen på jeres kontor var meget fin, og taxi kørslen fra lufthavn til lejlighed fungerede bare.

Lejligheden lå bare så centralt, så vi kunne gå til alle de ting man skal se når man er i Rom.

Lidt malurt skal der dog i bægeret - det kunne være ønskeligt med et par lænestole i stuen!!

Men alt i alt vil give området og lejligheden topkarakterer, og vi vil ikke betænke os på at benytte jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Poul Erik og familie boede på Appartamento Governo Vecchio fra den 26. april til den 6. maj 2004. Han skrev efter ferien:

Vi har haft en meget fin tur til Rom, som bød på mange spændende oplevelser, flere end vi kunne nå og/eller rumme i de 10 dage, vi besøgte byen. Lejligheden i det gamle hus i Via Governo Vecchio har været en fin ramme om vores ferie. Det er bygget i 1500 af arkitekten Bramante, som få år senere fik til opgave at tegne Peterskirken. Man skal nok ikke regne med at kunne lave store middage i lejligheden, dertil er køkkenet for lille og spartansk indrettet. Til gengæld kan man glæde sig over, at der er en lille restaurant i nabohuset "La danesina" - den lille danske pige! - hvor man spiser ganske udmærket. De bedste muligheder for indkøb af grønsager og brød fandt vi på Campo dei Fiori; der er dog også muligheder for at handle ind tættere på. Der kunne naturligvis være meget andet at berette om, men det bedste råd vil være: "Gå løs på byen, så vil man opleve meget mere end man har drømt om." Vi siger tak for denne gang og glæder os allerede til et gensyn med byen - og lejligheden!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map