Feriebolig i Rom

Appartamento Governo Vecchio

 
Appartamento Governo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Governo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man skal være opmærksom på, at lejligheden ligger i et meget livligt kvarter med udendørs spisesteder og at de snævre gader gør, at en del støj kan høres fra opholdsstuen.

Treværelseslejlighed med 4 + 2 sovepladser:
- Appartamento Governo Vecchio ligger på første etage og er ca. 60 m². Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa til to - som kan benyttes mod betaling af tillæg, og et meget lille køkken med to kogeplader. Endvidere findes der to soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet har køjeseng. Der er et stort badeværelse/toilet med karbad i lejligheden.

Læs mere om Appartamento Governo Vecchio

BEMÆRK: Nøgler til lejligheden hentes i Via Monte Brianzo 58 mellem 14.30 og 18.30.
Ved senere ankomst eller ankomst på søndage og italienske helligdage udleveres nøglen af en taxachauffør, der kører en til lejligheden og derfor er det nødvendigt at bestille taxaservice (se taxapris). Oplys venligst forventet ankomsttid samt evt. flynummer ved reservation.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Governo Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Governo Vecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Governo Vecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamento Governo Vecchio

Nydelig og pæn

Hyggelig, dejlig og tæt på centrum af hvor der sker noget.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamento Governo Vecchio

Dejlig italiensk lejlighed med god plads, pæn og ren. Fantastisk beliggenhed i hjertet af Rom

Læs mere

Marianne og rejsefællen fra København K boede på Appartamento Governo Vecchio i Rom fra d. 17. til d. 24. september 2011.

Vores ophold i lejligheden i Governo Vecchio var alletiders. Det er en skøn lejlighed, meget autentisk og så ligger den perfekt i midten af alting. Den svarede fint til beskrivelsen på hjemmesiden.

Vi havde en dejlig uge i Rom, og jeg synes Jeres hjemmeside og den information jeg har fået fra jer har været førsteklasses. Det har været nemt både at bestille og betale, og jeg har allerede anbefalet jer til andre.

Det eneste lille minus var, at den taxa-service vi havde bestilt ikke helt fungerede. Vi måtte ringe et par gange fra lufthavnen og vente en time, før vores taxa kom. Vi bestilte samme ordning til hjemturen. Her skulle de så hente vores bagage kl. 10 i lejligheden og vi selv ville så blive samlet op på kontoret kl. 1. Vi skulle flyve kl. 15.40. Men de kom slet ikke til lejligheden, og vi tog så selv en taxa til lufthavnen.

Læs mere

Birgitte og rejsefællerne fra Fredericia boede på Appartamento Governo Vecchio i Rom fra d. 11. til d. 16. maj 2008.

Vi har haft nogle superdage i Rom. Lejligheden var perfekt, den levede op til forventningerne. Vi skulle blot gå ud af vores gadedør så kunne vi vælge imellem et utal af restauranter hvor er serveredes god mad til fine priser.

Servicen på jeres kontor var meget fin, og taxi kørslen fra lufthavn til lejlighed fungerede bare.

Lejligheden lå bare så centralt, så vi kunne gå til alle de ting man skal se når man er i Rom.

Lidt malurt skal der dog i bægeret - det kunne være ønskeligt med et par lænestole i stuen!!

Men alt i alt vil give området og lejligheden topkarakterer, og vi vil ikke betænke os på at benytte jer igen.

Læs mere

Poul Erik og familie boede på Appartamento Governo Vecchio fra den 26. april til den 6. maj 2004. Han skrev efter ferien:

Vi har haft en meget fin tur til Rom, som bød på mange spændende oplevelser, flere end vi kunne nå og/eller rumme i de 10 dage, vi besøgte byen. Lejligheden i det gamle hus i Via Governo Vecchio har været en fin ramme om vores ferie. Det er bygget i 1500 af arkitekten Bramante, som få år senere fik til opgave at tegne Peterskirken. Man skal nok ikke regne med at kunne lave store middage i lejligheden, dertil er køkkenet for lille og spartansk indrettet. Til gengæld kan man glæde sig over, at der er en lille restaurant i nabohuset "La danesina" - den lille danske pige! - hvor man spiser ganske udmærket. De bedste muligheder for indkøb af grønsager og brød fandt vi på Campo dei Fiori; der er dog også muligheder for at handle ind tættere på. Der kunne naturligvis være meget andet at berette om, men det bedste råd vil være: "Gå løs på byen, så vil man opleve meget mere end man har drømt om." Vi siger tak for denne gang og glæder os allerede til et gensyn med byen - og lejligheden!

Læs mere
 
search map