Feriebolig i Rom

Appartamento Giulia

 
Appartamento Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Via Giulia er måske ikke et navn, som umiddelbart vækker nogen genkendelse, men hvis vi nævner, at lejligheden Appartamento Giulia ligger med 600 meter til både Campo de' Fiori, Piazza Navona og Engelsborg, så hjælper det nok. Der er med andre ord tale om en yderst central beliggenhed.

En stille gade

Livlige spisesteder og caféer er en af fornøjelserne ved et ophold i Rom, men det er ikke godt for nattesøvnen, hvis de ligger alt for tæt på din lejlighed. I Via Giulia er der heldigvis langt mellem de uundværlige "støjsendere", samtidig med at du ikke behøver at gå mange minutter for at finde dem.

Læs mere om Appartamento Giulia

Lejligheden på Appartamento Giulia

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal med elevator)

Lejligheden ligger på 4. sal (der er en flot, ny elevator) og består af en rummelig stue, som både har en spiseafdeling og en opholdsafdeling med pejs og sovesofa til to personer, lille separat køkken (4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse samt et mindre soveværelse med to enkeltsenge, også til dette værelse hører et badeværelse.

Skjul teksten
 
 
search map