Feriebolig i Rom

Appartamento Gesù Secondo

 
Appartamento Gesù Secondo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Gesù Secondo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kan være svært at få styr på beskrivelsen af denne charmerende lejlighed, der ligger midt i Roms historiske centrum med kort afstand til såvel Piazza Navona, Campo de' Fiori og Pantheon som kvarteret omkring Corsoen med alle dens lækre butikker, for slet ikke at tale om alle de gode spisesteder...

Personlig indretning

Vi befinder os på fjerde etage (med elevator) i Via del Gesù, helt oppe under taget, hvorfor lofterne er prægede af de for Rom så typiske fritliggende bjælker og planker. Lejligheden har en forhøjning over og ved siden af køkkenet, hvor dobbeltsengen er placeret. Du sover altså på en slags piedestal. Indretningen og møblementet er ganske personligt med god smag. Her er aircondition, fladskærmsfjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Læs mere om Appartamento Gesù Secondo

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af stor stue med spisebord, sovesofa til to personer samt forhøjning i det ene hjørne, hvorpå du finder en dobbeltseng, separat køkken (2 elplader, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og vaskemaskine) samt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Gesù Secondo

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Gesù Secondo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Gesù Secondo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Appartamento Gesù Secondo

Fantastisk beliggenhed centralt i Rom

Denne lille lejlighed er perfekt til den lille familie. Den ligger meget centralt og har de nødvendige fornødenheder til at spise hjemme, hvis man har lyst. Der er rent og nydeligt.
Alt var som beskrevet på hjemmesiden om denne lejlighed. Meget behageligt.
Den centrale beliggenhed gør, at det er ment at komme til mange af Roms seværdigheder på forholdsvis kort tid.
Når vi skal til Rom igen, er denne lejlighed helt afgjort med i vores overvejelser.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Charmerende lejlighed med et utraditionelt layout og en beliggenhed der ikke fås meget bedre. Vi nød at kunne gå rundt til alle Rom's seværdigheder og i området ligger der masser af gode restauranter.

Hvis vi skal pege på noget som kunne være bedre, er det størrelsen på sengen som nok mere er 1½ mands end to mands, men det går jo nok i Rom ;-)

Ved ankomsten blev vi mødt af udlejers repræsentant præcis som aftalt, og fik en god og fyldestgørende gennemgang af lejligheden.

Alt i alt A+ til både In Italia og bureauet i Rom.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Hyggelig utraditionel lejlighed i rolig privat opgang via vis Pantheon - med 1-15 minutters gang til alt - måske 20-25 minutter til Den Spanske Trappe og Vatikanet - men ellers alt inden for gå-afstand.

Øvrige praktiske oplysninger - 5 minutter og 10 euro med Taxa fra stationen, spar evt. "omvejen" omkring stationen og lufthavnsbussen (12 euro for 2) og tag en taxa direkte fra/til lufthavnen - fastpris 48 euro - Carrefour minimarked lige neden for døren i samme gade - åben alle dage.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamento Gesù Secondo

Lejligheden er fin, og servicen helt i top - vi blev mødt af vores kontakt ude på vejen, og han gjorde meget ud af at vise os, hvordan det hele fungerede, samt at vi hele tiden kunne kontakte dem, hvis der var problemer eller spørgsmål. Udmærkede sovepladser til fire personer og et fint lille køkken.

Læs mere

God Beliggenhed

Lejligheden ligger rigtig godt i forhold til alle attraktionerne. Det var godt der var en meget lille elevator, men den var der. Manglede at aircondition var up to date. Måtte køle, når vi ikke var hjemme, og derfor var nætterne meget varme - vi åbnede dog vinduet og dermed også for støjen udenfor.
Vi manglede en tagterrasse.
Vi fik god service fra rejsebureau.

Læs mere

Charlotte fra Danmark boede på Appartamento Gesù Secondo i Rom fra d. 23. til d. 27. november 2012.

Alt gik bare pefekt, det var en super lejlighed og fantastisk beliggenhed.
Det hele forløb som smurt i olie, eneste problem var at ferien var for kort !

Læs mere
 
search map