Feriebolig i Rom

Appartamento Gesù Secondo

 
Appartamento Gesù Secondo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Gesù Secondo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kan være svært at få styr på beskrivelsen af denne charmerende lejlighed, der ligger midt i Roms historiske centrum med kort afstand til såvel Piazza Navona, Campo de' Fiori og Pantheon som kvarteret omkring Corsoen med alle dens lækre butikker, for slet ikke at tale om alle de gode spisesteder...

Personlig indretning

Vi befinder os på fjerde etage (med elevator) i Via del Gesù, helt oppe under taget, hvorfor lofterne er prægede af de for Rom så typiske fritliggende bjælker og planker. Lejligheden har en forhøjning over og ved siden af køkkenet, hvor dobbeltsengen er placeret. Du sover altså på en slags piedestal. Indretningen og møblementet er ganske personligt med god smag. Her er aircondition, fladskærmsfjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Læs mere om Appartamento Gesù Secondo

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af stor stue med spisebord, sovesofa til to personer samt forhøjning i det ene hjørne, hvorpå du finder en dobbeltseng, separat køkken (2 elplader, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og vaskemaskine) samt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map