Feriebolig i Rom

Appartamento Gesù Primo

 
Appartamento Gesù Primo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Gesù Primo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne dejlige etværelsslejlighed ligger midt i Roms historiske centrum med Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona og uendelig meget mere i kort gåafstand.

Godt møblement

Det er en spændende lejlighed, som med sit karakteristiske gamle bemalede kasseloft og sine parketgulve har rammerne og potentialet til at være eksklusiv luksus, men som - heldigvis for os der også ser på prisen - er forblevet en ganske almindelig lejlighed med et godt møblement, i stor udstrækning endda antikt, til priser, der let kan konkurrere med hotellerne i turistklassen. Lejligheden ligger på tredje etage af en pæn ejendom med portner og elevator.

Læs mere om Appartamento Gesù Primo

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden er ca. 40 m² stor og består af stue med dobbeltseng, sovesofa med to sovepladser og fladskærmsfjernsyn, separat køkken (fire gasblus, ovn og køleskab) samt badeværelse med badekar (med tilhørende bruser) og toilet. Lejligheden er desuden udstyret med vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Gesù Primo

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Gesù Primo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Gesù Primo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig lejlighed centralt placeret i den gamle bydel

Velfungerende, ren og pæn lejlighed i gammel og velholdt bygning.

Læs mere
 
search map