Anmeldelser af Appartamento Fico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Fico

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Fico som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Fico. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ken og familie fra Holmegård boede på Appartamento Fico i Rom fra d. 11. til d. 18. juli 2011.

Vi boede et dejligt sted i en god lejlighed, meget centralt. Vi har en anke. Køleskabet var ikke gjort rent og var muggent og oven var heller ikke til at bruge.
Men som sagt dejligt område og hvis vi skulle rejse til Rom igen ville vi gerne vælge denne lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Birgitte og familie fra Sønderborg boede på Appartamento Fico i Rom fra d. 16. til d. 21. april 2011.

Mere centralt kan man næsten ikke bo. Perfekt afstand til mange af de største seværdigheder: Piazza Navona, Pantheon, Trevi fontænen, Den spanske trappe i den ene retning og Castel Sant'Angelo, og Peterskirken i den anden retning. Lejligheden var på ingen måde luksus, lidt slidt i kanterne, men hyggelig og med fin plads til os alle 3. Vores lidt "sarte" 15-årige, der sov i stuen, endte med at sove med ørepropper, da der samledes rigtig mange højrystede mennesker på Piazza del Fico om aftenen. Restaurant Francesco lige neden for lejligheden var rigtig god til prisen med en meget serviceminded betjening, og den nærliggende Via del Governo Vecchio en hyggelig gade. Vi prøvede to restauranter hér, ingen af dem så gode som Francesco. Eneste virkelige irritationsmoment vi havde, var at vi ved ankomst måtte ringe en ekstra gang samt vente 20-30 minutter kl. 1 om natten på gaden før den nøgleansvarlige dukkede op. Når man betaler 48 Euro for at få nøglen på dette tidspunkt, er det bare ikke i orden at skulle vente - heller ikke i Italien .....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map