Anmeldelser af Appartamento Fico

 
Appartamento Fico er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Fico er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Fico

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Fico som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Fico. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækker beliggenhed

Appartamento Fico ligger virkelig godt i centrum med gå afstand til de fleste must-sees. Jeg syntes umiddelbart at lejligheden virkede autentisk, min datter syntes, at den var utidsvarende og lidt ulækker. Air-condition virkede umiddelbart ikke, og der var ikke nogen manual til at få den til at virke. Der var ingen tændstikker el. lign, så vi kunne tænde gaskomfuret.
Økonomisk set var lejligheden forholdsvis billig, men ved overdragelse af nøgle gav vi yderligere 170 Euro for rengøring, turisttillæg, late-check-in-fee mm.

Rom som feriedestination

De hvide taxaer har en fikseret pris fra de to lufthavne ind til centrum af Rom. Men flere gange blev vi afvist af chauffører, som om de ikke gad køre os ind eller ud.
Rom er fyldt med turister, og man er i tvivl om, hvorvidt man er omgivet af "indfødte" eller turister. Der er konstant "opsøgende salg" fra tjenere og andre, der gerne vil tjene en skilling på turister. Det blev næsten en sport at finde gader, der ikke var så turistede.
Men byen er smuk! Ufatteligt så mange og så smukke levn fra fortiden. Var tæt på at græde, da jeg trådte ind i Pantheon. Så smuk var den. Det har jeg aldrig prøvet før.

Appartamento Fico
Rent og pænt
Gæstfrihed

Der er jo ikke nogle ansatte på stedet, kun nøgle-overlevering
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Fico
Toværelseslejlighed til 2/4 personer (1. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Virkelig dårlig Wifi. Hvis vi lå i soveværelset kunne vi ikke holde forbindelse.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Dejlig centralt beliggende lejlighed, men meget støj fra gaden

Lejligheden er rummelig og velindrettet og ligger på 1. sal på charmerende Piazza del Fico kun fem minutters gang fra Piazza Navona. 4-5 stjerner for lejligheden. Hvad der trækker ned er den høje musik - fredag og lørdag indtil kl. 3 om natten - fra den åbne front på Bar del Fico lige overfor lejligheden. Blot 15-20 meter væk. Og støjen fra de mange mennesker, udenfor baren og i sidegaderne. Lejlighedens lukkede termovinduer kan ikke holde larmen ude. Særligt i stuen med sovesofaen mod pladsen er støjen meget generende og forstyrrende for nattesøvnen. Derfor kun tre stjerner.

Rom som feriedestination

Appartamento Fico
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Fico
Toværelseslejlighed til 2/4 personer (1. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Ken og familie fra Holmegård boede på Appartamento Fico i Rom fra d. 11. til d. 18. juli 2011.

Vi boede et dejligt sted i en god lejlighed, meget centralt. Vi har en anke. Køleskabet var ikke gjort rent og var muggent og oven var heller ikke til at bruge.
Men som sagt dejligt område og hvis vi skulle rejse til Rom igen ville vi gerne vælge denne lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Birgitte og familie fra Sønderborg boede på Appartamento Fico i Rom fra d. 16. til d. 21. april 2011.

Mere centralt kan man næsten ikke bo. Perfekt afstand til mange af de største seværdigheder: Piazza Navona, Pantheon, Trevi fontænen, Den spanske trappe i den ene retning og Castel Sant'Angelo, og Peterskirken i den anden retning. Lejligheden var på ingen måde luksus, lidt slidt i kanterne, men hyggelig og med fin plads til os alle 3. Vores lidt "sarte" 15-årige, der sov i stuen, endte med at sove med ørepropper, da der samledes rigtig mange højrystede mennesker på Piazza del Fico om aftenen. Restaurant Francesco lige neden for lejligheden var rigtig god til prisen med en meget serviceminded betjening, og den nærliggende Via del Governo Vecchio en hyggelig gade. Vi prøvede to restauranter hér, ingen af dem så gode som Francesco. Eneste virkelige irritationsmoment vi havde, var at vi ved ankomst måtte ringe en ekstra gang samt vente 20-30 minutter kl. 1 om natten på gaden før den nøgleansvarlige dukkede op. Når man betaler 48 Euro for at få nøglen på dette tidspunkt, er det bare ikke i orden at skulle vente - heller ikke i Italien .....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map