Feriebolig i Rom

Appartamento del Corso

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I kvarteret mellem Corsoen og Den Spanske Trappe finder du alle verdens førende mærker inden for tøj, sko og tasker. Så er du advaret. Men det er også et område med gode restauranter, historiske caféer, ikke mindst Caffè del Greco, og mindre økonomisk udfordrende indkøbsmuligheder.

Noget ud over det sædvanlige

Det er aldrig svært at anbefale en lejlighed til et par dage i Rom, for vi vil alligevel bruge næsten alle døgnets timer på gaden, på museer, på caféer, kort sagt alle andre steder end i lejligheden, hvis potentiale for afslapning og hygge derfor er mindre vigtig. Appartamento del Corso kan meget mere end det. Med sit separate spisekøkken og store, lækre opholdsstue indbyder den til længere ophold.

Ros til stuen

Hvis soveværelset, badeværelset og spisekøkkenet er af helt almindelig god kvalitet, så er den store opholdsstue virkelig overordentlig god. Det smukke gamle parketgulv og de fascinerende malede lofter udgør en stemningsfuld ramme om det store sofaarrangement, som let ville kunne modtage otte personer. Møblementet er smagfuldt på en herlig gammeldags måde, og de to vinduer ud mod Corsoen giver et behageligt lys.

Læs mere om Appartamento del Corso

Lejligheden på Appartamento del Corso

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med elevator)

Lejligheden består af spisekøkken (4 gasblus, køleskab med frostboks, mikrobølgeovn og opvaskemaskine), stor opholdsstue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc med dør fra både soveværelset og fra spisekøkkenet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Terrazza Oca

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map