Feriebolig i Rom

Appartamento Cinque Scole

 
Appartamento Cinque Scole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Cinque Scole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette er en af de flotteste lejligheder, vi har på programmet i Rom. Dens kvalitet kan uden problemer måle sig med et bedre firestjernet hotels.

Vi befinder os i hjertet af den gamle ghetto, eller med andre ord få skridt fra adskillige anbefalelsesværdige spisesteder, Campo de' Fiori, Trastevere og så meget andet. Det er pudsigt at opleve, hvordan kvarteret stadig har et landsbypræg over sig, skønt ghettoen forlængst er forsvundet som institution. Lejligheden, der ligger på fjerde etage (med elevator) af en malerisk gammel bygning er særdeles rummelig og lys. Dens indretning er stilrent modene med adskillige flotte designermøbler.

Læs mere om Appartamento Cinque Scole

Treværelseslejlighed med 4+1 sovepladser (4. etage med elevator)
- Lejligheden består af stor opholdsstue, der ligger en suite med et stort spisekøkken (fire gasblus, indbygningsovn, stor mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt et langt spisebord i stål), to soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser med bruser og toilet. I stuen er der en sovesofa til én person, satellitfjernsyn med dvd-afspiller og internationale kanaler samt en spændende og meget sart kultegning af en kendt italiensk kunstner på den ene væg (NB. Ikke røre!). Af yderligere detaljer kan vi nævne, at lejligheden i alle rum (bortset fra badeværelserne) har flot sildebensparket, og at den er udstyret med aircondition, vaskemaskine og trådløs internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map