Feriebolig i Rom

Appartamento Cherubini di Sotto

 
Appartamento Cherubini di Sotto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Cherubini di Sotto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du fra Campo de' Fiori slentrer ned til den imponerende Piazza Farnese, finder du Via di Monserrato. Du fortsætter ned ad denne i retning mod Engelsborg og Vatikanet, forbi den hyggelige Caffè Perù, hvor de lokale altid hænger, og efter et par hundrede meter kommer du til lejligheden Appartamento Cherubini di Sotto.

Bag englene

Hvis du ikke i første omgang ser husnummeret, er det alligevel let at finde den rette bygning, for på første etage har den en meget italiensk afbildning af Madonna med Jesusbarnet omgivet af en stråleglans og engle ... alt sammen i gips! Vinduerne på hver side af kunstværket tilhører lejligheden.

Læs mere om Appartamento Cherubini di Sotto

Smagfuldt og hjemligt

Den lille opgang huser kun tre lejligheder, hvoraf de to udlejes, mens ejeren selv bor i den tredje. Du har med andre ord aldrig langt til hjælpen, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med lejligheden. Indretningen af lejligheden Appartamento Cherubini di Sotto er gennemført stilren. Hist og her er den slidt, men smagfuld er den hele vejen igennem, og de gamle gulve i terrakotta og de patinerede trælofter, som har hundreder af år bag sig, bidrager til stemningen.

Komforten fejler ikke noget

Skønt lejligheden emmer af svundne århundreder, så mangler den på ingen måde moderne komfort. Du har opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn, velfungerende Wi-Fi og aircondition i stuen (i soveværelset er der loftsvifte).

Lejligheden på Appartamento Cherubini di Sotto

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal uden elevator)

Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab med frostboks, ovn, opvaskemaskine og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer (kan kun anbefales til mindre børn), badeværelse med brusekabine og wc samt soveværelse med dobbeltseng.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Cherubini di Sotto

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Cherubini di Sotto som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Cherubini di Sotto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende lejlighed

Ikke den lejlighed ,som vi lejede forrige år , der er på billedet.
Nu en lejlighed på 2 sal,snoede,snævre trapper med soveværelse på 3 sal.
Fra madras til loft ca 1/2 meter.Pas på hovedet! Er selv 2 meter.
Koldt da vi kom- i Rom 1-2 grader.Men varme i gulvet og varmevekslere klarede det.
Da vi fik flyttet vaskemaskinen væk fra tolilettet kunne vi komme til det.Men så kunne døren ikke lukkes.
Espressomaskine virkede ikke.
Men meget charmerende lejlighed i den bedste del af Rom,hvor vi har været mere end 25 gange.


Læs mere
 
search map