Anmeldelser af Terrazza Cherubini di Sopra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Cherubini di Sopra

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Cherubini di Sopra som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Cherubini di Sopra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God lejlighed med god terasse

Pæn og nydelig lejlighed med god beliggenhed i forhold til Campo Di Fiori. Man har rigtig meget glæde af den lille tagterrasse der er.
Skal man sige noget, så var der mange lamper som ikke fungerede, defekt kaffemaskine og meget lidt køkkenservice (vinglas, kopper m.m.). Små ting som burde være lette at fixe, men det er jo Italien, og det kunne på ingen måde ødelægge ferien. Alt i alt dejlige 8 dage i Rom.

Rom som feriedestination

Terrazza Cherubini di Sopra
Rent og pænt

Lidt ulækkert med affaldsbøtter inden for trappedør (i
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Cherubini di Sopra
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal uden elevator)

Brusekabine snavses (skimmel), afløb stoppet
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map