Feriebolig i Rom

Terrazza Cherubini di Sopra

 
Terrazza Cherubini di Sopra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Cherubini di Sopra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille opgang bag døren i Via di Monferrato 124 huser tre lejligheder: Ejerens egen, Appartamento Cherubino di Sotto på første etage og så denne på anden etage. Alle tre er de præget af kvalitet og gennemført god smag fra først til sidst. Det er et roligt nabolag, og der forekommer praktisk taget ingen larm fra gaden.

Romantik og gode madlavningsmuligheder

Det superromantiske soveværelse ligger på kvisten under det skrånende tag. Du skal ikke prøve at stå op i sengen, men taget er ikke så lavt, at det ellers medfører nogen problemer at bevæge sig i værelset. Det yderst praktiske køkken befinder sig i en lille niche i den ene ende af den store stue, og det er lige blevet sat ind (vi taler om 2015); det har et flot komfur med fire gasblus og ovn samt et stort køleskab med frostboks. Badeværelset er også lige istandsat og er meget lækkert. Og så er der naturligvis terrassen. Billederne taler for sig selv.

Lejligheden på Terrazza Cherubini di Sopra

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal uden elevator)

Lejligheden ligger i to plan med indgang på 2. etage. Den består af stor stue med sovesofa til to personer og åbent, helt nyt køkken (2015) med fire gasblus, ovn og stort køleskab med frostboks, badeværelse med bruser og wc samt soveværelse dobbeltseng på kvisten.

 
 
search map