Feriebolig i Rom

Appartamento Cancelleria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne hyggelige og velholdte lejlighed befinder sig i kvarteret mellem Campo de' Fiori og Piazza Navona i den lille gade Vicolo della Cancelleria.

Smagfuld indretning

Dette er på ingen måde en lejlighed, der går 13 på dusinet af, tværtimod er den charmerende varm og intim, et oplagt valg til ophold i vinterhalvåret. Alle lejlighedens gulve er således i nogle meget tykke rustikke klinker, der mest af alt minder om håndstrøgne mursten (eller er det faktisk mursten?), og dens lofter er i mørkt træ med fritliggende bjælker. Dens indretning og møblement er gennemført smagfuldt og af god kvalitet. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, dvd-afspiller og internetforbindelse.

Læs mere om Appartamento Cancelleria

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden består af entré, stor stue med skrivebord, sofabord og en sovesofa til to personer, som går over i et åbent køkken (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) med et spisebord udformet som en slags høj bardisk med tilhørende barstole, soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med karbad (med tilhørende bruser) og toilet, soveværelse med dobbeltseng og yderligere et badeværelse med karbad (med tilhørende bruser) og toilet i forbindelse med entréen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map