Anmeldelser af Appartamento Campo de' Fiori

 
Appartamento Campo de' Fiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Campo de' Fiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Campo de' Fiori

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Campo de' Fiori som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Campo de' Fiori. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Steen og Helle fra København boede på Appartamento Campo de' Fiori i Rom fra d. 15. til d. 22. maj 2011.

Meget charmerende lejlighed og med en super beliggenhed. Også dejligt, at vinduer og skodder var meget effektive ( det er et "fest/gå i byen-område" og når folk er gået hjem, så starter opbygningen af markedet, men vi var slet ikke generet af støjen). Campo dei Fiori byder jo på vidunderlige indkøbsmuligheder, men der er også et fint supermarked ganske tæt på - i Via dei Pettinari ( på højre side, når man ad Via dei Gubbonari går ned mod Ponte Sisto). Og i Pettinari ligger også en skøn skoforretning, som har damesko/støvler i "skandinaviske ( store) størrelser.
Et godt råd, når man går rundt på Campo dei Fiori: Stå altid langt inde under parasolerne! Vi oplevede "aflevering" fra en due, det sprøjtede ud over os og vi måtte gå hjem og vaske os og skifte tøj ! Men så var jo fint at bo så tæt på.
Vi var der i maj måned og prøvede at få en lejlighed med (tag) terrasse, men det lykkedes ikke. Når man er i Rom i sommertiden, så er det - i hvert fald for os - utrolig dejligt at have sin egen terrasse.
Der er så mange dejlige spisesteder- også tæt på- , men vores råd er: undgå selve Campo dei Fiori - det er turistfælder med dårlig og dyr mad! Fint at sidde lige uden for sin gadedør og få en godnatcàffe med en grappa eller andet, men maden skal man ikke byde sig selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map