Feriebolig i Rom

Appartamento Campo de' Fiori

 
Appartamento Campo de' Fiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Campo de' Fiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne nydelige lejlighed ligger på selve Campo de' Fiori (nr. 8), altså midt i et af Roms livligste områder, hvor alene valget mellem de mange barer, restauranter og caféer kan gøre en helt rundtosset.

Lejligheden ligger på anden etage med en splinterny elevator (installeret januar 2011), og den er velmøbleret med god smag og sans for det enkle, uden at det bliver for minimalistisk. De patinerede gamle klinkegulve og de gamle lofter med planker og fritliggende bjælker give en behagelig kontrast til det (hovedsagelig) moderne møblement. Stuens vinduer vender ud mod den charmerende lille Via della Corda, der går ud fra Campo de' Fiori.

Læs mere om Appartamento Campo de' Fiori

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af stue med sovesofa til to personer, spisebord og fladskærmsfjernsyn, separat lille køkken (to elkogeplader, ovn, køleskab og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og flot mosaikbadeværelse med opmuret brusekabine og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map