Feriebolig i Rom

Appartamento Campanella

 
Appartamento Campanella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Campanella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Lille og sød" er de første ord, der falder os ind, når vi tænker på denne lejlighed, der ligger på første etage i en klassisk romersk bygning kort fra Piazza Navona.

Hvis du vil have en idé om bygningens alder, så prøv at læg mærke til trappetrinnene i opgangen: De er helt fantastisk slidt på midten af millioner af fødders gang over århundrederne! Lejligheden er bestemt ikke stor, nok ikke mere end 40 m², men den er velmøbleret, velindrettet og velholdt, og med de priser, så er den et yderst tiltrækkende alternativ til et hotelværelse.

Læs mere om Appartamento Campanella

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser og hems
- Du kommer direkte ind i stuen, hvor du finder et nyere køkkenhjørne (4 kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab), spisebord og en sovesofa til to personer. Over stuen har vi en god hems, som både er godt afskærmet og har en forsvarlig trappe op, hvilket også vil gøre den velegnet til børn. Det er godt det samme, for sengen er ca. 120 cm bred og 190 cm lang (og så er her ikke mere end omkring 175 cm til loftet). Lejligheden har naturligvis også et (nydeligt) badeværelse med bruser og toilet, og er desuden udstyret med aircondition, fladskærmsfjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map