Feriebolig i Rom

Appartamento Botticelli

 
Appartamento Botticelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Botticelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Botticelli ligger på 1. sal i en fornem ejendom i en af kvarterets smukkeste gader, Via degli Scipioni, kun et stenkast fra Pratis bedste shoppinggade Via Cola di Rienzo.

I nærheden findes mange spisesteder og restauranter samt caféer og barer. På den anden side af Tiberen, ca. 15 minutters gang herfra, ligger Roms monumentale centrum med de berømte pladser og fontæner. Ca. 5 - 10 minutters gang vest for huset ligger Vatikanet. Endnu tættere på ligger metrostationen Ottaviano.

Læs mere om Appartamento Botticelli

Toværelseslejlighed med 2 + 2 sengepladser (1. sal):
Lejligheden er elegant møbleret og er tilmed meget praktisk i kraft af dens mange indbyggede skabe. Den består af soveværelse med dobbeltseng og udsigt til ejendommens gårdhave, stort badeværelse med toilet og bruser, gang med masser af skabsplads, opholdsstue med dobbelt sovesofa, samt køkken med 4 gasblus og ovn. Lejligheden har endvidere opvaskemaskine, vaskemaskine og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map