Anmeldelser af Appartamento Biscione Luminoso

 
Appartamento Biscione Luminoso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Biscione Luminoso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Biscione Luminoso

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Biscione Luminoso som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Biscione Luminoso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig bolig med super beliggenhed

Dejlig lejlighed med super beliggenhed lige i nærheden af Campo di Fiore. Veludstyret, især køkken med opvaskemaskine og pænt indrettet. Meget gode og klare instrukser i lejligheden om det praktiske. Dejlig med oplysninger med telenonnummer mm.
Meget let at handle frugt og grøntsager på markedspladsen og mad i butikkerne på torvet. Mange restauranter og udeserveringer.
Wifi, aircondition.
Muligt at der var et lidt vel højt lydniveau ud på natten. Lidt besværligt med tre låste døre, før man kom ind i lejligheden. På den anden side var der ingen risiko for, at nogen andre kom ind.

Anbefaling til kommende gæster

Den nærmeste restaurant (5m) havde rigtig god mad. Vi fløj via Da Vinci lufthavnen, og der var faste priser for en taxa fra Roms lufthavn. Taxier var på den store gade Vittori Emanuel. Det blev billigere for fire personer end at tage lufthavnsbussen og derefter bus til lejligheden (og tog halvdelen af tiden). Tag hop-on-hop-off busser mellem de store attraktioner. Den nærmeste stop er foran Vittorio Emanuel bygningen. Det tager omkring 10 minutter at gå derhen. Du kan købe en billet i bussen.

Appartamento Biscione Luminoso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Biscione Luminoso
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (1. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Anni og familie fra Fredensborg boede på Appartamento Biscione Luminoso i Rom fra d. 5. til d. 10. oktober 2011.

vi havde 5 dejlige dage med fuld sol. Vi må jo sige vi boede i “smørhullet” og med det liv i havde beskrevet.Vi havde nok ikke regnet med at der var så mange trapper, det var kun den øverste del der var afbilledet, og vi var 3 med nedsat bevægeapparat, men lidt Panodil hjælper jo lidt.
Vi mener der nok skulle have været sæbe til opvaskemaskinen til den pris?
Hele bestillingsprocessen her hjemmefra fungerede perfekt, og det samme gjorde modtagelsen og informationerne dernede. Så det var en rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map