Feriebolig i Rom

Appartamento Biscione Luminoso

 
Appartamento Biscione Luminoso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Biscione Luminoso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Appartamento Biscione Luminoso ligger på Piazza del Biscione. Når du bor her, har du utallige ting at se, smage og opleve. Lejligheden er velindrettet og godt holdt, og så har den et usædvanlig flot badeværelse helt i travertin, som bør opleves.

Treværelseslejlighed med 4+1 sovepladser (1. sal uden elevator)
Lejligheden består af en lys stue, separat køkken (fire kogeplader, mikrobølgeovn, køleskab og vaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition og fjernsyn.

Læs mere om Appartamento Biscione Luminoso

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Biscione Luminoso

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Biscione Luminoso som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Biscione Luminoso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig bolig med super beliggenhed

Dejlig lejlighed med super beliggenhed lige i nærheden af Campo di Fiore. Veludstyret, især køkken med opvaskemaskine og pænt indrettet. Meget gode og klare instrukser i lejligheden om det praktiske. Dejlig med oplysninger med telenonnummer mm.
Meget let at handle frugt og grøntsager på markedspladsen og mad i butikkerne på torvet. Mange restauranter og udeserveringer.
Wifi, aircondition.
Muligt at der var et lidt vel højt lydniveau ud på natten. Lidt besværligt med tre låste døre, før man kom ind i lejligheden. På den anden side var der ingen risiko for, at nogen andre kom ind.

Læs mere

Anni og familie fra Fredensborg boede på Appartamento Biscione Luminoso i Rom fra d. 5. til d. 10. oktober 2011.

vi havde 5 dejlige dage med fuld sol. Vi må jo sige vi boede i “smørhullet” og med det liv i havde beskrevet.Vi havde nok ikke regnet med at der var så mange trapper, det var kun den øverste del der var afbilledet, og vi var 3 med nedsat bevægeapparat, men lidt Panodil hjælper jo lidt.
Vi mener der nok skulle have været sæbe til opvaskemaskinen til den pris?
Hele bestillingsprocessen her hjemmefra fungerede perfekt, og det samme gjorde modtagelsen og informationerne dernede. Så det var en rigtig god ferie.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamento Biscione Luminoso

Læs mere
 
search map