Feriebolig i Rom

Appartamento Balestrari

 
Appartamento Balestrari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Balestrari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er en fascinerende kontrast i at bo i det kraftigt patinerede kvarter ved Campo de' Fiori i en hypermoderne indrettet lejlighed som Appartamento Balestrari, der ligger i gaden af samme navn.

Lille men flot

Du bor her i en af Roms førende "partyzoner", hvor der inden for 100 meter er flere caféer og restauranter, end du kan tælle på dine to hænders fingre. Lejligheden er rigtig flot med parketgulve og et loft med fritliggende bjælker, men den er ikke stor, så vi vil kun anbefale den til to personer (eventuelt med et par børn). Lejligheden er udstyret med aircondion.

Læs mere om Appartamento Balestrari

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser og hems
Lejligheden består af stue med sovesofa, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, køkkenhjørne med to keramiske kogeblus, mikrobølgeovn og køleskab samt solid hems med dobbeltseng, og så naturligvis et badeværelse med brusekabine, vaskemaskine og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Balestrari

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Balestrari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Balestrari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super lejlighed

Vi var meget tilfredse med lejligheden. Super beliggenhed, dog er der en del larm fra området som er fyldt med mennesker. Lejligheden er rigtig pæn og ren med veludstyret køkken.
Der var max 20 minutters gang til alt, hvad man skal se i ROM. Der er rig mulighed for indkøb både på markeder og i butikker lige ved lejligheden.
Vi blev modtaget af en meget venlig mand, dog tog det ham 20 minutter at komme, men vejret var skønt så pyt.
Vi vil til en hver tid vælge samme lejlighed igen og anbefale den til andre.

Læs mere
 
search map