Feriebolig i Rom

Appartamento Aurelio

 
Appartamento Aurelio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Aurelio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er nok de færreste, som har besøgt de små gader bag ved Colosseum under deres ophold i Rom. Prøv det og opdag et nyt hjørne af Den Evige Stad med masser af spisesteder (vores varmeste anbefalinger går til "Bocconcino", lige rundt om hjørnet), barer og gode indkøbsmuligheder. Det tæller heller ikke ned, at du har en metrostation få hundrede meter fra lejligheden.

Autentisk italiensk?

Hvad opfatter vi ved det autentiske italienske? Er det ternede duge, stearinlys i bastflasker og rå murstensvægge? I så fald er denne lejlighed bestemt ikke autentisk. Men hvis vi mener et stil, der er typisk for italienske hjem i byerne, og har været det de sidste 100 år, så er Appartamento Aurelio med sine klinkegulve og sit spatanske møblement yderst autentisk. Det er med andre ord ikke en lejlighed, de fleste skandinaver vil finde specielt hyggelig, men den er såre praktisk og funktionelt indrettet. Og hånden på hjertet: Kommer vi til en by som Rom for at sidde inden døre og nyde vores lejlighed?

Lejligheden på Appartamento Aurelio

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal uden elevator)

Lejligheden ligger på 1. etage og er ca. 90 m² stor. Den består af stue med sofaarrangement og spisebord, separat køkken (4 gas, ovn, lille køleskab og vaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med badekar og wc.

 
 
search map