Anmeldelser af Appartamento Arancio

 
Appartamento Arancio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Arancio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Arancio

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Arancio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Arancio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgit og Preben fra Vallensbæk Strand boede på Appartamento Arancio i Rom fra d. 1. til d. 15. juni 2005.

Igen har In-Italia levet helt op til vores forventninger.Vi havde lejligheden i Via Arancia de første 14 dage af juni, som er en rigtig god tid i Rom. Lejligheden var rigtig hyggelig, med alt hvad der skal være, og den store terrasse med sol fra morgen til aften gjorde den helt perfekt. Beliggenheden var også perfekt, tæt til alting og alligevel i en rolig gade og med gode muligheder for at handle ind lokalt. Jeg kan heller ikke lade være med at rose In-Italia's taxiservice, vi følte os som VIP personer.
En stor tak til In-Italia for den fine service fra først til sidst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus Erik og frue fra Frederiksberg boede på Appartamento Arancio i Rom fra d. 2. til d. 9. april 2005.

Rom har altid været vores no. 1 city og lejligheden ligger perfekt for personer med hang til Pantheon, Campo Di fiori, Den spanske Trappe og de store pladser. Den ligger med 5-10 minutters gang til alt, der er et must at se i Rom. Terrassen er helt perfekt og det hele værd. Terrassen gjorde at min kone kunne nyde vejret, selvom hun pga sin gigt flere dage ikke kunne forlade lejligheden. Dog vil jeg sige at køkkenet er for lille. Det vil være mere rimeligt at kalde det et the køkken. Men da vi ikke lavde mad, så kan vi ikke udelukke det kan lade sig gøre.
Bus 116 holder lige overfor hvor man henter/afleverer nøglen i Monte Brianzo. Det er bussen som vi altid bruger i Rom og som bringer dig til Campo Di Fiori, Pantheon, Den spanske trappe og Villa Borghese og meget andet - men den er cirkular (kører kun i ring).
Såfremt man en dag gerne vil have lidt god mad hurtigt, så har bageren lige om hjørnet udover godt brød gode færdigretter og antipasta og vin (vinen er dog dyr).
De næste bør gøres opmærksom på, at der er gas.
Vi fortalte desuden dem, der forvalter lejligheden, at de burde stille en kost/swiffer i lejligheden, så man kunne feje de værste nullermænd væk i løbet af ugen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map