Feriebolig i Rom

Appartamento Apostoli

 
Appartamento Apostoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Apostoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne nydelige, meget lyse lejlighed ligger på 4. etage. Der er elevator, men helt fri for motion bliver du nu ikke, for turen fra den til lejligheden byder både på trin ned og trin op.

Central beliggenhed

Vi befinder os midt i Rom med kun ca. 450 meter til Trevi-fontænen og ca. 700 meter til Pantheon. Lejligheden byder på aircondition, trådløst internet, vaskemaskine og opvaskemaskine, for nu blot at nævne de væsentligste sider af komforten.

Læs mere om Appartamento Apostoli

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af stue med to franske balkoner, spisebordsarrangement og sovesofa til to personer, lille separat køkken (to keramiske plader, ovn, lille køleskab med isboks og opvaskemaskine) i forbindelse med stuen, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusekabine og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Apostoli

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Apostoli som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Apostoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

lys lejlighed med perfekt beliggenhed

dejlig rummelig og veludstyret lejlighed (for en gangs skyld mere end to kopper).

Lidt synd at man ikke ofrer lidt grundigere rengøring - f.eks. afkalkning af haner og bruser samt opvaskemaskine.

Vi manglede info omkring deponering af affald - vi listede vores poser ned i containeren til den nærliggende restaurant, men det var vel ikke meningen.

Læs mere
 
search map