Feriebolig i Rom

Appartamento Apostoli Penthouse

 
Appartamento Apostoli Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Apostoli Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store, meget lyse lejlighed er i grunden to lejligheder, men da de meget ofte udlejes samlet, har vi valgt at præsentere dem som sådan. Og selv om der er tale om to lejligheder, så er der plads til alle deres gæster omkring spisebordet, i sofaarrangementet og på terrassen i den største lejlighed.

Centralt og højt oppe

Vi befinder os midt i Rom (450 meter til Trevi-fontænen og 700 meter til Pantheon) på 4. etage af en flot gammel bygning. Der er elevator, men helt fri for motion bliver du nu ikke, for turen fra den til lejligheden byder både på trin ned og trin op. Lejlighederne er naboer og deres indgangsdøre ligger 10-15 meter fra hinanden på samme gang. De er begge præsentable og meget lyse, og så byder de på al moderne komfort: aircondition, opvaskemaskine, trådløst internet, vaskemaskine, satellitfjernsyn og DVD-afspiller. Den opmærksomme læser vil bemærke, at der er ni sovepladser, men lejligheden udlejes kun til otte personer.

Læs mere om Appartamento Apostoli Penthouse

Den store lejlighed
- Lejligheden består af stor stue med sofaarrangement, åbent køkken med to keramiske kogeblus, ovn, brødrister, elkedel, opvaskemaskine og køleskab med frostboks og stort spisebord, der med lidt god vilje kan bruges af 8 personer. I forbindelse med stuen er der en alkove med en lille seng (ca. 160 cm lang) bag et gardin og et badeværelse med bruser og wc. Fra stuen har du adgang til et soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og wc samt til et andet soveværelse med to enkeltsenge. Fra stuen kan du også komme ud på lejlighedens terrasse, hvor du finder et stenbord med bænke (også i sten), der er stort til lejlighedens gæster.

Den lille lejlighed
- Lejligheden består af stue med to franske balkoner, spisebordsarrangement og sovesofa til to personer, lille separat køkken (to keramiske kogeblus, ovn, lille køleskab med isboks og opvaskemaskine) i forbindelse med stuen, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusekabine og wc.

Skjul teksten
 
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map