Anmeldelser af Appartamento Anima

 
Appartamento Anima er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Anima er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Anima

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Anima som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Anima. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lejlighed og ophold i Rom

Fin beliggenhed. Udmærket rengjort, lidt spøjs rumopdeling, men hyggelig på sin egen måde.
Badeværelse fint rent, men hele lejlighedskomplekset døjede vist med lidt kloakeringsproblemer.
Godt, vinduet kunne stå åbent.
En aftale med den italienske udlejer om placering af kufferter på kontoret (150 m derfra) inden afrejse til lufthavn gik i vasken ?? - aftale med en person den ene dag, havde åbenbart ikke fået komunikeret med deres ansatte den flg. dag. Ved opringning undskyldte udlejer, så det var hændeligt uheld. Men ellers var udlejer der til tiden, og alt fungerede efter aftale.

Anbefaling til kommende gæster

Tag ud til EUR-byen som Mussolini lagde an til, men som 2. verdenskrigs udbrud satte en stopper for. Der ligger nogle spændende museer, det olympiske rostadion, og det er lidt spændende at se noget "moderne" Rom.

Appartamento Anima
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Øyvin og familie fra Oslo i Norge boede på Appartamento Anima i Rom fra d. 30. marts til d. 2. april 2013.

Vi havde en god tur, og lejligheden var et ypperligt valg for os, både med hensyn til beliggenhed og funktionalitet da vi var der. Vi gik nærmest lige ud til Piazza Navona og havde gåafstand til "alt" andet i Rom også.

Modtagelsen gik godt, vi ringede til Hassan ( en meget venlig mand) fra parkeringspladsen (ved Termini) og han ventede på os i lejligheden. Den var helt i overensstemmelse med beskrivelsen, måske endda bedre :-) Alle formaliteter blev klaret på stedet og vi fik udleveret nogle kortskitser over området, inkl. placering af de nærmeste dagligvareforretninger ( dom dog var lukket i påskedagene), en del restauranter, taxi-holdeplads og kontantautomater.

Vi kan virkelig anbefale restaurant Fortunato al Pantheon. Der spiste vi to gange (ud af tre mulige)

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Rikke og rejsefæller fra København boede på Appartamento Anima i Rom fra d. 5. til d. 10. oktober 2011.

Vi havde en helt fantastisk tur til Rom, og var meget begejstrede over lejlighedens beliggenhed. Det var jo eventyrligt at bo så centralt så vi kunne gå til de fleste af de storslåede seværdigheder. Og at bo midt i et område med stemningsfulde gamle gader, og kun få meter fra Piazza Navona, vi nød at sidde på pladsen i solen og betragte menneskene og høre en harmonikaspiller eller andre musikanter. Det er en forkælelse for øjnene, når man går rundt i den gamle bydel.

Det eneste mht. lejligheden var at opvaskemaskinen vist ikke virkede, eller også formåede vi ikke at starte den, men vi var jo bare tre, så det betød ikke noget at vaske op. Og så var der en lampe der ikke virkede, vi prøvede at skifte pære, men det var åbenbart ikke détm, det handlede om. Og det skriver jeg ikke som en kritik, blot som en praktisk info til jer.

Vi var meget glade for at bo på Via di Santa Maria dell´Anima.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lis og rejsefæller fra Albertslund boede på Appartamento Anima i Rom fra d. 18. til d. 23. september 2011.

Vi havde et virkelig skønt ophold i denne lille lejlighed, som ligger SUPER fint i gåafstand til alle forhold og Roms kendteste seværdigheder. Vi fik ikke brugt vores 3-dages transportkort til bus og metro, for det var altid nemmere at gå!

Selve lejligheden er hyggelig og fin, ikke luxus, men der er de basale ting, som man skal bruge i et køkken. Opvaskemaskinen virkede ikke, men vi havde ikke behov for den - der er 1000 hyggelige spisesteder inden for 5 minutters gang!
Vi fik relevant orientering om indkøbsmuligheder, nøgler, TV osv ved ankomst, og vi fik lov til at lade vores bagage stå i lejligheden på afrejsedagen, da vi skulle med et sent fly og ikke havde lyst til at slæbe rundt på kufferterne i Rom.

Der kan sagtens bo 3 personer i lejligheden (faktisk er der 4 senge, så to voksne og to børn kunne måske også klemme sig ind) men så ville køkken-servicet nok ikke slå til.

Vi vil helt sikkert prøve at få fat i denne lejlighed, næste gang vi skal til Rom - på grund af den suveræne beliggenhed!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map