Anmeldelser af Appartamenti Coronari

Via Coronari
 
Appartamenti Coronari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Coronari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Coronari

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Coronari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Coronari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamenti Coronari

Super dejlig ferie god lejlighed og tak for hjælpen

Appartamenti Coronari
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Coronari
Toværelseslejlighed Coronari III med 2/4 sengepladser (3. sal uden elevator)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Genuint boende i mitten av gamla stadens centrum.

Mycket bra beläget boende helt nära Piazza Navona, Phanteon och många andra sevärdheter.

Det var också praktiskt att själv kunna göra sin egen morgonmat och även något till avlsutning på kvällen.

Det gamla huset och dess trappor är emellertid inget för det som har svårt att gå.

Appartamenti Coronari
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Coronari
Etværelseslejlighed Coronari II med 2/3 sovepladser (2. sal uden elevator)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Appartamenti Coronari

Appartamenti Coronari
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Coronari
Toværelseslejlighed Coronari III med 2/4 sengepladser (3. sal uden elevator)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Aage og rejsefæller fra Karlslunde boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 14. til d. 17. maj 2013.

Vi havde 3 dejlige dage i Rom, lejligheden ligger perfekt, vi går lige ud i Roms attraktive centrum med alle (næsten) seværdigheder indenfor gå-vidde og både dag og aften træder vi lige ud i byens liv.

Selve lejligheden er udmærket, dog kan det for nogle være hårdt at komme op ad de 58 trin – plus 12 til soveværelset.
Vi var 4 personer og savnede at der ikke var 4 stole, 4 tekopper og så manglede en pære i lampen ved sofaen, der manglede lys på trappen øverst og kogepladen virkede ikke rigtigt, kun den ene varmeplade fungerede.

Tak for et dejligt ophold – vi kommer gerne igen.

In-Italia's kommentar

Ved mangler i lejligheden, er I altid meget velkommen til at tage kontakt til vores samarbejdspartner i Rom eller os her hjemme på kontoret, så manglerne kan blive udbedret under jeres ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jens og rejsefællen fra Virum boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 6. til d. 9. december 2012.

Tak. og ros til jer for en god samarbejspartner Hér repræsenteret af Costanza (som sender Lino en meget varm hilsen). Hun var på stedet og fik øje på os før vi nåede adressen, - god forklaring af lejlighed og spilleregler fik vi også. Hun var nem at kontakte døgnet rundt, hvad vi dog ikke gjorde, - samt ordnede det, så vores kufferter kunne blive i lejligheden til kl. 18, hvor vi skulle til lufthavnen. Måske skal I næste gang, I udlejer Coronari-lejligheder i kuldeperioder advare om manglende "dækkende" opvarmning (2 mindre varmeskærme er ikke nok, undtagen lige under dem). Trappen op kan nok også være et problem for nogle med store, tunge kufferter.
Men en fin oplevelse var det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og ledsager fra Stenløse boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 20. til d. 23. september 2012.

Vi havde en skøn tur, og alt det praktiske, som I har stået for, er forløbet perfekt.

Det er anden gang, vi har booket lejlighed via In-Italia og vi er meget begejstrede for, hvordan det hele bliver håndteret og de informationer, der bliver givet - både på jeres hjemmeside, men også når man har booket.
Begge gange er alt forløbet uden slinger i valsen og lejlighederne har fuldt ud levet op til beskrivelserne. Synes I er ærlige I jeres beskrivelser, hvilket gør det trygt at booke de lejligheder, I anbefaler. Man får en fornemmelse af, at I, der sidder med det, har et indgående kendskab til de forskellige lejligheder og I det hele taget til Italien.

Det er også meget positivt at I følger op efterfølgende, og det på en personlig måde.

Udelukkede roser herfra:-)

Anbefalinger: Området bag Piazza Navona, hvor vi boede var helt fantastisk hyggeligt med smalle brolagte gader, hyggelige små butikker og dejlige små restauranter. Ligeledes var området Trastevera også meget hyggeligt, og her lå en meget lækker vinbar, Enoteca Ferrara, hvor betjeningen var virkelig god, og vi fik mulighed for at smage forskellige gode vine.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familie fra Fredensborg boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 14. til d. 17. juli 2012.

Appartamenti Coronari er en dejlig lejlighed med en helt igennem super beliggenhed et stenkast fra Piazza Navona. Den er ikke stor og der er en lidt sej tur op ad trapperne, men dette opvejes klart af charme og beliggenhed.
Kvinden fra hvem vi fik nøglen var supersød, gav os nogle gode informationer om spisesteder mm. Vi kan klart anbefale lejligheden til en familie på 4, hvor børnene kan tåle at dele en dobbeltseng!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jørgen og Stella fra København N boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 15. til d. 21. oktober 2011.

Vi tilbragte efterårsferien i Rom i lejligheden Coronari III - den på 3. sal. Skøn og charmerende lejlighed. Desværre var der sket en misforståelse med ankomsttidspunktet, men det gik alligevel.Det fungerede fint at ringe til udlejer, da vi ankom til Rom, og vi ventede kun få minutter ved lejligheden, da vi var kommet frem.

Lejligheden er meget charmerende. Vi har lagt besked om, at det ene kogeblus ikke virkede, men vi kunne sagtens klare os alligevel.
Soveværelset var på øverste etage - med et smukt loft og meget, meget stille. Det var ikke til at tro, at vi boede i hjertet af Rom, så stille var der.
Der var skybrud natten til torsdag - og det strakte sig til sidst på formiddagen, og det betød en del vandindtrængen - desværre også i lidt af sengen, men det skal understreges, at det var et ekstraordinært voldsomt regnvejr - der strakte sig over mange timer med tæt slagregn. Vel hjemme var vejret ok, og vi kunne sætte blæseren til at tørre sengen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Glen og rejsefæller fra Herfølge boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 29. december til d. 2. januar 2011.

Kære In-Italia
Vi er netop hjemkommet fra en mindre ferie i Rom, hvor vi havde lejet en lejlighed igennem jer.

I september lejede vi sammen med et vennepar en anden lejlighed igennem jer Terrazza Oca, hvilket vi var meget tilfreds med. Alt fungerede fint med en fin modtagelse og god information.

Denne gang havde vi en lidt anden oplevelse. Vi ringede som aftalt, da vi lige havde fået en taxa efter ankomst i lufthavnen. Vi talte med en dame som oplyste at hun ville være ved lejligheden om ca. 40 min, hvilket var helt i orden. Der gik 90 min. før der kom en meget forvirret nøgledame og låste os ind. Det ville have været fint, hvis man lige ringede på vores oplyste telefonnummmer og gav besked.
Lejligheden som er meget hyggelig og som ligger perfekt, er i en meget gammel ejendom som selvfølgelig ikke er nem at opvarme. Der var derfor meget koldt i lejligheden, da der ikke var tændt for varmen ved ankomst. Nøgledamen tændte lige hurtigt for anlægget og var så ellers ude af døren igen.
Der var vi så i en iskold lejlighed hvor anlægget viste sig ikke at være indstillet rigtigt. Da vi havde været i lejligheden i ca. 1 døgn, begyndte der at være okay at være. Det ville dog hjælpe meget, hvis der blev investeret i en-to flytbare varmeblæsere mere, såfremt man ønsker at udleje denne lejlighed ud om vinteren.
Endvidere manglede vi lidt praktisk information. Blandt andet ville det være rart at vide, hvor skrald kunne stilles o.s.v.
Til oplysning var der i det lille fine køkken to kogeplader. Det var dog kun den ene som virkede.

In-Italia's kommentar

Hej Glen. Tak for din mail. Jeg er ked af at erfare, at diverse forhold ikke er blevet oplevet tilfredsstillende af jer. Jeg vil give din kritik videre til udlejer, sådan at fremtidige kunder får en mere behagelig oplevelse af lejligheden. Samtidig vil jeg tillade mig at henlede din opmærksomhed på vores parktiske oplysninger, hvor vi nævner det faktum, at italienske boliger generelt er dårligere opvarmet end de skandinaviske. Med venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map