Feriebolig i Rom

Appartamenti Coronari

Via Coronari Coronari III Coronari III Coronari II
 
Appartamenti Coronari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Coronari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Få hundrede meter fra Piazza Navona i en lille sidegade til den berømte antikvitetsgade Via dei Coronari ligger disse to små perler af lejligheder i en fin gammel bygning fra 1500-tallet. Ud over den perfekte beliggenhed tæt på butikker og restauranter er der tale om utroligt flotte og velindrettede lejligheder.

Elegant og stilfuldt

Ejeren af bygningen er guldsmed, og vi vil gætte på at han har brugt en del af overskuddet fra sin nærliggende butik på istandsættelse af stedet. Her er virkelig kælet for detaljerne. Cotto-gulvene, dele af væggene og loftsbjælkerne som alt sammen stammer fra 1700-tallet, er nænsomt blevet nyistandsat. Møblerne er alle antikke møbler der er blevet malet og sat i stand. Alt i alt er lejlighederne meget elegante og stilfuldt indrettede. De har endvidere alle fjernsyn og aircondition.
NB. Trappen op til lejlighederne er ganske stejl.

Læs mere om Appartamenti Coronari

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Coronari

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Coronari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Coronari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Appartamenti Coronari

Genuint boende i mitten av gamla stadens centrum.

Mycket bra beläget boende helt nära Piazza Navona, Phanteon och många andra sevärdheter.

Det var också praktiskt att själv kunna göra sin egen morgonmat och även något till avlsutning på kvällen.

Det gamla huset och dess trappor är emellertid inget för det som har svårt att gå.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Coronari

Super dejlig ferie god lejlighed og tak for hjælpen

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Coronari

Læs mere

Aage og rejsefæller fra Karlslunde boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 14. til d. 17. maj 2013.

Vi havde 3 dejlige dage i Rom, lejligheden ligger perfekt, vi går lige ud i Roms attraktive centrum med alle (næsten) seværdigheder indenfor gå-vidde og både dag og aften træder vi lige ud i byens liv.

Selve lejligheden er udmærket, dog kan det for nogle være hårdt at komme op ad de 58 trin – plus 12 til soveværelset.
Vi var 4 personer og savnede at der ikke var 4 stole, 4 tekopper og så manglede en pære i lampen ved sofaen, der manglede lys på trappen øverst og kogepladen virkede ikke rigtigt, kun den ene varmeplade fungerede.

Tak for et dejligt ophold – vi kommer gerne igen.

Læs mere

Jens og rejsefællen fra Virum boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 6. til d. 9. december 2012.

Tak. og ros til jer for en god samarbejspartner Hér repræsenteret af Costanza (som sender Lino en meget varm hilsen). Hun var på stedet og fik øje på os før vi nåede adressen, - god forklaring af lejlighed og spilleregler fik vi også. Hun var nem at kontakte døgnet rundt, hvad vi dog ikke gjorde, - samt ordnede det, så vores kufferter kunne blive i lejligheden til kl. 18, hvor vi skulle til lufthavnen. Måske skal I næste gang, I udlejer Coronari-lejligheder i kuldeperioder advare om manglende "dækkende" opvarmning (2 mindre varmeskærme er ikke nok, undtagen lige under dem). Trappen op kan nok også være et problem for nogle med store, tunge kufferter.
Men en fin oplevelse var det.

Læs mere

Anne og ledsager fra Stenløse boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 20. til d. 23. september 2012.

Vi havde en skøn tur, og alt det praktiske, som I har stået for, er forløbet perfekt.

Det er anden gang, vi har booket lejlighed via In-Italia og vi er meget begejstrede for, hvordan det hele bliver håndteret og de informationer, der bliver givet - både på jeres hjemmeside, men også når man har booket.
Begge gange er alt forløbet uden slinger i valsen og lejlighederne har fuldt ud levet op til beskrivelserne. Synes I er ærlige I jeres beskrivelser, hvilket gør det trygt at booke de lejligheder, I anbefaler. Man får en fornemmelse af, at I, der sidder med det, har et indgående kendskab til de forskellige lejligheder og I det hele taget til Italien.

Det er også meget positivt at I følger op efterfølgende, og det på en personlig måde.

Udelukkede roser herfra:-)

Anbefalinger: Området bag Piazza Navona, hvor vi boede var helt fantastisk hyggeligt med smalle brolagte gader, hyggelige små butikker og dejlige små restauranter. Ligeledes var området Trastevera også meget hyggeligt, og her lå en meget lækker vinbar, Enoteca Ferrara, hvor betjeningen var virkelig god, og vi fik mulighed for at smage forskellige gode vine.

Læs mere
 
search map