Anmeldelser af Appartamenti Coppelle

 
Appartamenti Coppelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Coppelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Coppelle

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Coppelle som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Coppelle. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annelise og rejsefæller fra Danmark boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 17. til d. 22. september 2012.

Som altid fin betjening ved henvendelse til In-Italia.

Vi var nu i Casa Coppelle for 7. gang, dejlig lejlighed med fin beliggenhed, med årene er mange ting udskiftet, alt til det bedre.

En enkelt ting man kunne ønske: der er kun 4 par kaffekopper, lejligheden kan udlejes til ialt 6 personer. Ligeledes er der kun 2 vinglas, men masser af sodavandsglas.

De ene af de 4 spisestole var i stykker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ulrik og familie fra Hillerød boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 20. til d. 24. april 2012.

Vi var meget tilfredse med lejligheden (den var som forventet knap så pænt indrettet, men funktionel og ren) og ikke mindst Constanza, som lukkede os ind og sørgede for, at vi fik alt nødvendigt info + lidt gode tips, før hun drog videre. Det hele fungerede fint og vi har ikke noget at klage over. Vi vil helt sikkert overveje at lege feriebolig gennem jer igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Annelise og rejsefæller fra Helsingør boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 10. til d. 15. oktober 2011.

Turen til Rom gik fint, hyggeligt at være i lejligheden igen, vi har boet i den mange gange og den har gennem årene fået flere forbedringer, herligt.

Skulle jeg påpege nogle mangler, så er det, at der kun findes 2 vinglas, men til gengæld et hav af umage sodavandsglas, ligeledes bør kedelen i køkkenet udskiftet, den er fuld af kalksten, det er den samme kedel, der har været der i rigtig mange år, det tager så lang tid at koge vand og bruger dermed unødig gas.

Til sidst kunne vi godt ønske os, at bestikket kunne blive lidt mere ensartet, det er et værre skrap sammen, der ligger i køkkenskufferne.

In-Italia's kommentar

Vi er bekendte med at service ofte er ukurant samt at det mod forventning ikke er i Italien man finder flest vinglas. Alt dette står beskrevet mere indgående under vore Praktiske oplysninger. Med hensyn til kedlen i køkkenet vil vi sende anbefalingen om at skifte denne ud videre til udlejer. Med venlig hilsen Caroline Abel, rejsekonsulent

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Aase og rejsefællerne fra Herlev boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 8. til d. 15. september 2011.

Det var alletiders tur til Rom. Jeg har tidligere benyttet ferielejligheder via in-italia og er meget tilfreds hermed. Beliggenheden er perfekt, så der er mulighed for at gå rundt til alle seværdighederne. Og så er der næsten uanede muligheder for at finde et godt spisested.
Alt gik godt, selv vejret var ualmindelig flot i den uge, vi tilbragte i Rom. Jeg kommer helt sikkert igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Henrik og rejsefællerne fra Skjern boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 14. til d. 17. oktober 2010.

Som andre har oplevet før os er Rom fantastisk.
Lejligheden er ganske i orden - ikke overvældende hyggelig, men funktionel.
Placeringen er til gengæld perfekt. I gå-afstand til de fleste klassiske seværdigheder og i et nærmiljø vi nordboere kun kan sukke efter.
Et utal af barer og restauranter helt tæt på - og det i en klasse der kan gøre selv de mest forhærdede milde og omgængelige. Maccheroni i nr 44 (2 huse væk) er indbegrebet at romersk trattoria med hektisk aktivitet og enkel og uprætentiøs mad af høj klasse. Hvis man fra Piazza Copelle går til højre op ad Via delle Copelle ligger der efter ca 100 m på venstre side et nyt spisested. Navnet har jeg glemt, men set fra gaden ser det loungeagtigt ud med moderne stole og mulighed for at købe diverse lækkerier i forlokalet. Bagved gemmer sig en anbefalelsesværdig restaurant med en lidt nyere fortolkning af det italienske køkken, et fantastisk vinkort og en ualmindelig imødekommende og kompetent servering.

Som altid er vi også meget tilfredse med In-italia. God hjælp i udvælgelsesfasen og fine servicetilbud (dejligt at I havde skaffet en taxi da vi landede i lufthavnen. Lidt dyrt, men bekvemt). Nøgleudlevering og taxabestilling til hjemturen fungerede ligeledes upåklageligt - vi anbefaler jer gerne til højre og venstre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Peter og rejsefæller fra Kastrup boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 26. april til d. 1. maj 2010.

Vi vil da meget bidrage. Rom er jo helt fantastisk, og området hvor lejligheden ligger i er jo smørhullet i Rom, syntes vi. Det var en rigtig dejlig lejlighed, med gode muligheder, gode senge, hvilket er det vigtigste for os. Den ligger i et skønt kvater, med liv og hygge, både i dag og aftentimer. Og den levede helt bestemt op til vores forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af jeres tilbud, og bestemt ikke sidste gang vi var i Rom.
Det eneste vi kan beklage er at vi ventede 2. timer foran lejligheden for jeres medarbejder kom, på trods af jeg ringede fra lufthavnen, og fik at vide vi skulle ringe igen når vi var ved lejligheden. Og hun straks fortalte da hun ankom at vil skulle forlde den igen på afrejse dagen kl. 10:00, hvor der står i vores papier kl. 11;00, og også på en seddel på stedet. Det er selvfølgelig små ting, og vi havde det, alle fire ganske pragtfuldt. Men der er måske andre er ikke syntes det er så rart.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Otto og hans familie fra Rungsted Kyst boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 29. januar til d. 5. februar 2009.

Det var anden gang vi lejede lejligheden på Piazza Copelle, men bestemt ikke sidste gang. Lejligheden ligger simpelthen perfekt både i forhold til Roms seværdigheder og med 5-6 klasse-restauranter indenfor 100 meter. Tillige er lejligheden roligt beliggende med meget lidt trafik. Bageren ligger lige om hjørnet og supermarkedet kun 5 minutters gang derfra. Så alt i alt super. Skal man rejse en lille anke, så kunne bestik, glas og lignende godt være af en lidt højere kvalitet fx savnede vi æggebægre og indmaden til expresso kaffekanden manglede, så vi måtte købe en ny kaffekande. Da vi mest spiser ude var det dog ikke noget, der slog skår i glæden.
2 tips:
1. restauranten på hjørnet af via copell og Piazza Copelle, den første restaurant man støder på, når man går til højre ud af hoveddøren. Der laves maden af 3 kokke bag en glasrude, så de er synlige fra bordet ved glasruden, bestil det bord og få en oplevelse af dygtige kokke der tryller under sparsomme forhold.
2. Gå hen på Alfredo's (restaurant) det er lidt dyrt, men hold da op hvor kan de lave mad. Restauranten ligger 5 minutters gang fra Piazza Copelle i retning mod Tiberen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Bente og rejsefæller fra Horsens boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 21. til d. 28. august 2008.

SKØN BY og SKØN TUR. Vi har været MEGET tilfredse med opholdet i Rom. Min mand og jeg har været der før, men det par, vi havde med, har ikke tidligere været i Rom. Rom er jo en rigtig dejlig by - og føles IKKE som en hektisk storby - bl.a. med hensyn til trafikken. Da vi var i Rom for et par år siden boede vi ved Termini stationen (kedeligt område) og var for langt væk fra det smukke gamle centrum.
På Piazza Copelle bor man midt i det smukke gamle centrum, og der er ikke langt til nogle af turistattraktionerne - det var absolut et meget STORT PLUS. Torvet ved Phanteon er helt fantastisk om aftenen - med masser af liv og optræden fra musikere, sangere m.m. Hele området omkring lejligheden er bare dejligt. Og selve lejliheden er hel OK med god plads til 4 voksne personer. Stemningen i byen er rigtig god og VI TAGER GERNE AFSTED IGEN om et par år. Der er jo andre smukke steder i Italien (som vi holder utroligt meget af). Lejligheden var NÆSTEN til vores fulde tilfredshed. ENESTE kommentar/minus er: Der bude være 2 håndklæder pr. person, når man er der en hel uge - der var KUN 4 store håndklæder til 4 persoer i 7 dage. Hvis vi skal til Rom igen - så vil vi helt sikkert "bruge" jer - og næste gang tage en lejlighed med en lille altan.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Paul og Ruth fra Gentofte boede på Casa Coppelle i Rom fra d. 11. til d. 18. juni 2008.


Turen var meget vellykket, ikke mindst takket være In-Italia.
Rom er en meget spændende by at besøge. Der er rigtig mange fantastiske kulturhistoriske minder, der er masser af liv fra mennesker og trafik og romerne er meget gæstfrie.

Stedet hvor vi boede lå meget centralt i den gamle bydel, og vi kunne gå til fods til alle de mest kendte og vigtigste seværdigheder.
Lejligheden levede op til vore forventninger. Der var rent og ordentligt, dog var badeværelset lidt nedslidt. Vi blev budt velkommen af ”nøglemanden”, som også havde en flaske vin med som velkomst. Ved samme lejlighed fik vi tilbudt, at han kunne bestille en taxa til lufthavnen, når vi skulle hjem. Det sagde vi ”ja tak” til, og det kan anbefales.

Der var udsigt fra lejligheden til et frugt- og grøntmarked dagligt om formiddagen. Om aftenen var der udendørs restauranter på pladsen med meget liv, som dog ikke generede os. Restauranter er der jo iøvrigt overalt. I stueetagen i huset hvor vi boede, lå restauranten Myosotis, hvis italienske køkken vi syntes var rigtig godt.

Det er en god ide at medbringe en kaffetrakt, filter og kaffebønner, hvis man ikke kan undvære dansk kaffe hjemme i lejligheden. Vandet i Rom fra vandhaner og drikkefontæner kan iøvrigt fint drikkes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 9 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map