Feriebolig i Rom

Appartamenti Coppelle

Pris fra pr. pers.
Coppelle I Coppelle I Coppelle III Coppelle III
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighederne ligger alle i samme bygning, to på første etage og to på anden etage, og er således et oplagt valg for grupper eller store familier, der gerne vil bo tæt på hinanden. Hvis du alligevel vil opleve Rom i alle døgnets vågne timer og nyde maden på byens mange gode spisesteder, hvorfor dog så bruge mange penge på selve opholdet?

Centralt og billigt

Lejlighederne er enkelt møblerede, og de byder hverken på aircondition, opvaskemaskiner eller antikke møbler (men trådløs internetforbindelse er her nu!). De er indrettet med det praktiske for øje ud fra filosofien om, at når man besøger Rom, bruger man alligevel næsten al sin tid udendørs, så hvorfor ikke hellere bo centralt og billigt? Der er jo så meget andet at bruge pengene på i Rom. Køkkenerne er altid separate (ingen køkkenhjørner i stuerne) og spartanske, da de fleste måltider som regel indtages på restaurant eller pizzaria.

Læs mere om Appartamenti Coppelle

Lejlighederne på Appartamenti Coppelle

Toværelseslejligheden Coppelle I med 2/4 sovepladser

Ligger på første sal (uden elevator). Den består af stue med sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc.

Toværelseslejligheden Coppelle III med 2/4 sovepladser

ligger på anden sal (uden elevator). Den består af stue med sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc.

Treværelseslejligheden Coppelle IV med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator)

Ligger på anden sal (uden elevator). Den består af stue med sovesofa til to personer, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc.

Treværelseslejligheden Coppelle II med 4/6 sovepladser

ligger på første sal (uden elevator). Den består af stue med sovesofa til to personer, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser og wc samt gæstebadeværelse med håndvask og wc.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

Terrazza Soldati

Rom, Lazio

Terrazza Renzi

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map