Anmeldelser af Adagio Aparthotel Rome Vatican

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Adagio Aparthotel Rome Vatican

Læs personlige anmeldelser af Adagio Aparthotel Rome Vatican som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Adagio Aparthotel Rome Vatican. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ok men også noget slidt

Lidt uheldigt måske, men vi boede i konstant larm fra naboens (fitnesscenter) kæmpe aircondition på den ene side og byggelarm fra den anden side, samt en projektør, som lyste direkte ind i lejligheden hele natten!!!
Poolen var fin med gode liggestole og der var altid plads, selvom området ikke er særlig stort.
Togstation 100 m fra lejligheden - kæmpe plus.
Vores køleskab virkede ikke, men det blev der taget hånd, så efter ca 1 dag fik vi et andet “gammelt” køleskab. Afløbet i bruseren skulle lige renses, så kunne vi også tage bad uden alt blev oversvømmet.
Lejligheden var fint stor, og personalet venligt. Vi boede her 6 nætter, familie på 4 med 2 teenage børn, som nok synes, at sovesofaerne var lidt tarvelige og lejligheden var generelt noget slidt.

Rom som feriedestination

Hvis man rejser om sommeren, så køb billetter til Colosseum hjemmefra og spring noget af køen over. Tag med et af de første tog/metro til Vatikanet, så er der ingen kø til Peters Kirken.

Adagio Aparthotel Rome Vatican
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Adagio Aparthotel Rome Vatican
Lejlighed m. 1 soveværelse

Der var enormt meget støj konstant.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Fin lille poolområde med afslappet atmosfære.
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map