Feriebolig i Rom

Adagio Aparthotel Rome Vatican

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Adagio Aparthotel Rome Vatican har alle de bekvemmeligheder du kender fra italienske ferielejligheder, men her bor du tilmed kun 2 km fra vatikanet og i rimelig afstand fra Rom, så du kan både nå storbyen, eller køre ud til havet kun en halv times kørsel herfra. I nærområdet er der et varieret udbud af butikker, barer og restauranter, hvis ikke i benytter jer af det veludstyrede køkken i lejligheden til selv at lave maden. Bemærk at rengøring af køkken koster et gebyr, hvis ikke i selv gør det rent når i forlader lejligheden. Få hundrede meter fra hotellet ligger et lille supermarked der har det fleste fornødenheder. Togstationen Roma Balduina ligger lige ved siden af, hvor der er afgang både med bus og tog til Rom. Tager du toget er der efter 2 stop forbindelse til Roms centrum med undergrundens linie A. Lejlighedshotellet tilbyder en pool med både parasoller og solsenge der er gratis at benytte for hotellets gæster, og det er muligt at tilkøbe morgenmad. 

 


Læs om lejlighederne på Adagio Aparthotel Rome Vatican

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Adagio Aparthotel Rome Vatican

Læs personlige anmeldelser af Adagio Aparthotel Rome Vatican som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Adagio Aparthotel Rome Vatican. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ok men også noget slidt

Lidt uheldigt måske, men vi boede i konstant larm fra naboens (fitnesscenter) kæmpe aircondition på den ene side og byggelarm fra den anden side, samt en projektør, som lyste direkte ind i lejligheden hele natten!!!
Poolen var fin med gode liggestole og der var altid plads, selvom området ikke er særlig stort.
Togstation 100 m fra lejligheden - kæmpe plus.
Vores køleskab virkede ikke, men det blev der taget hånd, så efter ca 1 dag fik vi et andet “gammelt” køleskab. Afløbet i bruseren skulle lige renses, så kunne vi også tage bad uden alt blev oversvømmet.
Lejligheden var fint stor, og personalet venligt. Vi boede her 6 nætter, familie på 4 med 2 teenage børn, som nok synes, at sovesofaerne var lidt tarvelige og lejligheden var generelt noget slidt.

Læs mere
 
search map