Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Lazio

Lazio ligger i den centrale del af Italien, omgivet af regionerne Toscana, Umbrien og Marche mod nord, Abruzzo og Molise mod øst og Campania og Det Tyrrhenske Hav mod vest. Regionen har knap 6 millioner indbyggere og er dermed dén region i Italien med næstflest indbyggere. 

Lazio består for det meste af fladt og bakket terræn med mindre bjergrige egne i den sydlige og østlige del af regionen, men byder også på masser af muligheder for sol, strand og badeferie, blandt andet omkring Anzio, hvor de mange sandstrande og den lave havdybde gør det ideelt for børnefamilier, og i badebyen Terracina, hvor der er en dejlig lang sandstrand. Og så bugner regionen af naturparker, for eksempel parkerne Parco Nazionale del Circeo, Riserva Naturale Lago di Vico, Parco Nazionale del Gran Sasso og Parco Naturale Regionale Monti Simbruini, der alle indbyder til vandreture (eller trekking) og store naturoplevelser. 

Men den helt store attraktion i Lazio er regionens mange historiske byer. Blandt de mest interessante er Tarquinia, som blandt andet byder på etruskiske freskoer, Terracina, som har flotte sandstrande, masser af stemning og en smuk plads, Ostia Antica, der bærer mange spor fra romertiden, og Sperlonga, der både er en glimrende badeby og en af Italiens smukkeste middelalderbyer, samt Gaeta, der imponerer med sit normannerslot og sin rige historie.

Men stjernen blandt dem alle er naturligvis hovedstaden Rom, der byder på en enestående kulturarv, men også på charme og folkelighed. Her kan du blandt andet opleve Vatikanstaten med Peterskirken og De Vatikanske Museer, Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Trevifontænen, Pantheon, Den Spanske Trappe, Piazza Navona, Engelsborg - og mange, mange flere enestående seværdigheder.

>> Få flere informationer om en ferie i Lazio her

 
search map