Feriebolig på Ponza Ø i Lazio

Terrazze Guarini

 
Terrazze Guarini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Guarini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ponza Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazze Guarini ligger i en villa med flot udsigt over havet og ligger i Guarini-området. Der er ca. 300 trappetrin fra huset til den hyggelige havn, hvor du finder de fleste af øens spisesteder og caféer. Der er tale om to sideliggende lejligheder.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (forhøjet stueetage):
Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og en terrasse - fælles med den sideliggende lejlighed - på ca. 100 m² med bord og stole og nydelig udsigt over Ponza og havet. Den ligger på forhøjet stueetage og består af opholdsstue med tekøkken (to blus) og dobbeltsovesofa, badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Læs mere om Terrazze Guarini

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (forhøjet stueetage):
Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og en terrasse - fælles med den sideliggende lejlighed - på ca. 100 m² med bord og stole og nydelig udsigt over Ponza og havet. Den ligger på forhøjet stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus, ovn og mikrobølgeovn) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På etagen ovenover finder du endnu et dobbeltværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map