Anmeldelser af Terrazza Sindaco de Luca

 
Terrazza Sindaco de Luca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Sindaco de Luca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ponza Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Sindaco de Luca

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Sindaco de Luca som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Sindaco de Luca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Louise og familie fra Kbh. SV. boede på Terrazza Sindaco de Luca på Ponza Ø - Il Porto fra d. 10. til d. 17. juni 2006.

Vi var på Ponza Ø - Il Porto - i midten af juni måned og nød opholdet meget. Vi rejste som par med et lille barn på 10 mdr. og syntes måske det var en lang tur for hende da vi skulle fra Rom med tog til Anzio, hvor vi skulle have færgen til Ponza. Egentlig er rejsetiden ikke lang i sig selv, men der vil jo altid være ventetid når man sammensætter rejsen sådan.
Lejligheden vi boede i var helt fantastisk og prisen billig (Terrazza Sindaco de Luca). Der var virkelig en lækker terrasse og en super udsigt, som vi nød meget især om aftenen med de udelukkende italienske rødvine, som man kunne købe billigt på øen.
Vi er ikke stærke i italiensk og det blev lidt af en prøvelse af gebærde sig på øen - vi var lykkelige for vores ordbog - hvordan forklarer man ellers at gassen ikke virker?? Sommetider fik vi noget anderledes mad end forventet pga. sprogvanskeligheder, men egentlig var det også helt befriende at være på rejse så lokalt som der. Man føler sig lidt 'Palle alene i verden' men det passede os fint, da vi jo netop kom for at slappe af og være lidt alene.
Hvis man bor i havnebyen skal man regne med en lille ekstra rejse hver dag for at komme på stranden. Man tager en lille båd og ender så på en strand, der minder lidt om stranden fra 'The beach'. Hyggelig, lidt øde, men dog ikke med nær så vildt et koralrev og fint sand som i den omtalte film.
Priserne skal man regne med er skruet i vejret. Øen virker som plaster for rige italienere, som har brug for en ankerplads til deres store både i weekenden. Der blir drukket masser af champagne;-) Vi var afsted med et lidt lavt budget, som blev overskredet mange gange! Det er ikke billigt at spise ude, pizzaerne koster mindst det samme som herhjemme, men mozzarellaen er i top og kan sagtens nydes på terrassen sammen med lidt frisk pasta - faktisk blev vi enige om, at det var da langt mere italiensk:-)
Ponza kan sagtens anbefales og det kan i høj grad anbefales at booke gennem In-italia, da vi i hvert fald fik en meget fleksibel og god service i forbindelse med ændringer af tid og sted for vores rejse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map