Feriebolig på Ponza Ø i Lazio

Terrazza Sindaco de Luca

 
Terrazza Sindaco de Luca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Sindaco de Luca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ponza Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Sindaco de Luca ligger ca. 100 meter fra det lille torv i bydelen Il Porto. I nærheden finder du flere caféer og spisesteder samt indkøbsmuligheder.

Huset er for nylig blevet restaureret, og fra dets terrasse kan man nyde udsigten over det smukke hav og Parata-bugten. I huset findes to lejligheder, der ligger ved siden af hinanden, og som man kun kan nå ad trapper (ca. 40 trin fra torvet Piazza Pisacane).

Læs mere om Terrazza Sindaco de Luca

Fra lejlighedernes stue er der adgang til den store terrasse, som er delt i to så gæsterne i hver lejlighed har hver deres areal til rådighed. Lejligheden som In-Italia udlejer råder over opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Treværelseslejlighed n. 90 med 4/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 kogeplader og ovn) samt sovesofa til to personer (bedst til børn), badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map