Ferieboliger og hoteller på Ponza Ø - Santa Maria

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Øen ligger lige over for kysten ud for Rom og kan nås med færgen fra Terracina og Formia. Ponza og de andre pontinske øer er alle af vulkansk oprindelse så kystlinjen er præget af dramatiske skift mellem tårnhøje klippeformationer og dejlige strande med fint hvidt sand. Den mest berømte strand er Chiaia di Luna men der findes utallige små bugter og hjørne, som minder om paradisiske landskaber.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ponza findes flere boligkvarterer - eller bydele - som er forbundet med hinanden af snørklede og smalle veje. Selv de lokaler tør kun køre her med små biler, der alligevel er præget af lange ridser på siderne. Vi kan derfor kun anbefale at komme til øen uden bil og bevæge sig rundt på gåben eller på cykel og scooter, som kan lejes på øen.

Læs mere om Ponza Ø - Santa Maria

Øens specialiteter er baserede på fisk. Restauranter og spisesteder ligger i alle bydele mens indkøbsmuligheder er få når man kommer væk fra havnen (Il Porto). Dykkercenter findes i Santa Maria og i Le Forna. Lægeerklæring og to pasbilleder forlanges ved indskrivning til PADI dykker kurser. Det er desuden muligt at leje både eller komme med på sejltur til øerne Zannone og Palmarola.

Skjul teksten
 
 
search map