Pontinia, Lazio Malariamuseet

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pontinia er en lille by, som ligger ca. 100 kilometer syd for Rom. Det er ikke en særlig kendt by, men den har dog en interessant kuriositet, som gør den et besøg værd – Malariamuseet.

Bekæmpelsen af malaria

Museet er fra 1990 og ideen til det opstod, da man efter en oprydning i arkivet på det lokale sundhedskontor, fandt en masse dokumenter om den regionale komités arbejde mod bekæmpelsen af malaria både før og efter 2. Verdenskrig. Noget af det materiale som man fandt, var forskellige kort og grafiske fremstillinger, som fint illustrerede bekæmpelsen.

Diverse materiale

Derudover fandt man også bøger og diverse emballage fra den medicin, som blev brugt til at forebygge og bekæmpe sygdommen. Selvom malaria anses for at være udryddet i området siden 1949, er museet alligevel interessant at opleve, da malaria stadig kræver ofre den dag i dag rundt omkring i verdenen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map