Hotel i Pastena i Lazio

La Voce del Vento B&B

Udsigt til den åbne slette med byen Pastena på en bakketop i baggrunden Swimmingpool
 
La Voce del Vento B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Voce del Vento B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pastena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ud over fred & ro finder du her swimmingpool, hyggelige terrasser med blomster og eksotiske planter samt et varmt værtskab. Mange vælger at bestille en enkelt overnatning her på vejen mellem Napoli og Rom, men fortryder som regel, at de ikke bestilte to-tre dage i stedet for. Men så har du en grund til at vende tilbage.

Nyd deres figentræer og økologiske principper

Man ankommer nemt hertil, da der blot er ca. 10 km til motorvejsafkørslen, og der er gratis parkering på stedet. I den skønne have finder man terrasser, figentræer og swimmingpool med udendørsbruser, liggestole og parasoller. Indvendig finder man en lille reception, internet-point og en hyggelig fjernsynsstue med en lille bar. Morgenmaden serveres som buffet. Man kan få adgang til et køkken mod tillæg. Der ligger fem restauranter i lokalområdet (i kort kørselsafstand) og ellers byder værtsparret somme tider på lidt lækkert fra grillen (mod tillæg - aftales direkte på stedet - afhænger af antal gæster). Stedet drives efter økologiske principper og har blandt andet fået tildelt kvalitetsstemplet EcoWorldHotel.

Læs mere om La Voce del Vento B&B

Værelser
- De seks værelser er alle forskelligt indrettede. To af dem ligger i stueplan og fire på 1. sal. De har alle sat-tv, telefon, værdiboks, køleskab/minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (to har lille badekar). Der er ikke aircondition - de tykke mure skulle efter sigende sørge for kølige værelser. Enkelte af værelsene har en lille terrasse. I fire af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning og til familier på fire personer er der to værelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Voce del Vento B&B

Læs personlige anmeldelser af La Voce del Vento B&B som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Voce del Vento B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra La Voce del Vento B&B

Skønt, skønt sted

Aldrig har vi sovet så godt i Italien som her. Her er virkelig stille. Smukt og roligt. Karin, der har stedet med sin søn er en skøn ældre dame. Hun lavede omelet, bagte kage og tjekkede lige om vi havde nok solcreme på og holdt øje med at vi kom retur efter lange køreture. Karin er 74 år og vi håber, at hun holder længe endnu, så vi kan besøge hende igen. Værelset blev gjort rent hver dag og jeg tror aldrig at vi har boet et sted, hvor rengøringen var så perfekt som her. Der var virkelig rent!

Læs mere

Fantastisk hyggeligt B&B

Det er et rigtig fint sted, hvis man har brug for afslapning. Omgivelserne er flotte. Karin er utrolig gæstfri, man føler sig hjemme med det samme. Det kan varmt anbefales at tage derned. Det er ikke sidste gang vi har været der. Vi var der i 10 dage, hvad vi kunne forstå er lang tid i forhold til hvad de er vandt til på stedet.

Læs mere

Flot B&B

B&B med en flot beliggenhed i landlige omgivelser. Fint og stort værelse - lidt pompøst. Venlig og meget opmærksom værtinde. Et fint overnatningssted på rejsen fra SydItalien til Rom. Absolut også meget rimelig pris.

Læs mere

Skal du slappe af!

Rigtig hyggeligt sted, med en hjælpsom værtinde, som taler tysk. Små smukke hyggelige gamle byer i nærheden med gode billige spisesteder. Føl fornemmelsen af Italien, uden at rende ind i andre turister. Men man kan også blive og slappe af ved poolen i fred og ro. Stranden kan nås på en god halv time, og så er der flere kilometer fin strand både med udlejning af strandstole og parasoller, men også masser af frie strande. Så hvis man bare skal hygge og slappe af, så kan man godt bo der en uges tid. Desværre var der ikke friskt brød til morgenmaden, men det ligger også langt væk fra nærmeste by. Falvaterra på toppen af bjerget er et besøg værd. Smuk og autentisk og god udsigt. Godt spisested på torvet, sammen med de lokale. Lørdag aften var der ovenikøbet levende musik.

Læs mere

Dejligt sted

Verdens dejligste sted at koble fra og nyde ferien, stedet, udsigten, poolen, servicen - det var en rigtig god oplevelse.

Læs mere

Vidunderligt sted -tæt på mange fantastiske oplevelser

Læs mere
 
search map