Hotel i Pastena i Lazio

La Voce del Vento B&B

Udsigt til den åbne slette med byen Pastena på en bakketop i baggrunden Swimmingpool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over fred & ro finder du her swimmingpool, hyggelige terrasser med blomster og eksotiske planter samt et varmt værtskab. Mange vælger at bestille en enkelt overnatning her på vejen mellem Napoli og Rom, men fortryder som regel, at de ikke bestilte to-tre dage i stedet for. Men så har du en grund til at vende tilbage.

Nyd deres figentræer og økologiske principper

Man ankommer nemt hertil, da der blot er ca. 10 km til motorvejsafkørslen, og der er gratis parkering på stedet. I den skønne have finder man terrasser, figentræer og swimmingpool med udendørsbruser, liggestole og parasoller. Indvendig finder man en lille reception, internet-point og en hyggelig fjernsynsstue med en lille bar. Morgenmaden serveres som buffet. Man kan få adgang til et køkken mod tillæg. Der ligger fem restauranter i lokalområdet (i kort kørselsafstand) og ellers byder værtsparret somme tider på lidt lækkert fra grillen (mod tillæg - aftales direkte på stedet - afhænger af antal gæster). Stedet drives efter økologiske principper og har blandt andet fået tildelt kvalitetsstemplet EcoWorldHotel.

Læs mere om La Voce del Vento B&B

Værelser
- De seks værelser er alle forskelligt indrettede. To af dem ligger i stueplan og fire på 1. sal. De har alle sat-tv, telefon, værdiboks, køleskab/minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (to har lille badekar). Der er ikke aircondition - de tykke mure skulle efter sigende sørge for kølige værelser. Enkelte af værelsene har en lille terrasse. I fire af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning og til familier på fire personer er der to værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Anbefalinger til dig

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Populært i Lazio

search map