Ferieboliger og hoteller i Pastena

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pastena ligger ca. 90 km sydøst for Rom i provinsen Frosinone og regionen Lazio. Der er blot ca. 10 km til motorvejstilkørslen (Rom-Napoli) og ellers ca. 30 km til kysten, hvor det er mest oplagt at besøge Sperlonga med sit hvidkalkede, historiske centrum på et klippefremspring og de lange, hvide sandstrande på begge sider af byen.

Kort over Pastena

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Landsby på bakketoppen

Pastena kommune tæller blot 1.600 indbyggere, hvoraf de fleste bor i selve Pastena landsby på bakketoppen. Dette er en lille hyggelig by med krogede gader, trapper, barokkirke og få turister. Uden for byen (ca. 5 km) finder man Pastena-grotterne, som er åbne for publikum og blev opdaget i år 1926 af Carlo Franchetti.

Læs mere om Pastena

Hotel, ferielejlighed eller villa?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Pastena. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Ellers kan du med fordel lade dig inspirere af de forskellige muligheder. Måske er der sågar nogle boligtyper, du slet ikke havde overvejet på forhånd. 

Hos In-Italia finder du for eksempel et bredt udvalg af Bed & Breakfast i Italien. Dette er en chance for at nyde en ferie i en hjemlig atmosfære og få bedre muligheder for at møde de lokale på en anden måde end man gør på de store hoteller og resorts.

Har du spørgsmål om de forskellige boliger i området, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Fra Danmark er det en køretur på over 2000 km til Pastena i Lazio-regionen, så de fleste vælger at flyve. Der er da også adskillige internationale lufthavne i rimelig afstand. Nærmeste er Rom Ciampino Lufthavn, men inden for rækkevidde er også storebror Rom Leonardo da Vinci–Fiumicino Lufthavn og lufthavnen ved Napoli.  Sammenlagt har du i disse lufthavne derfor mulighed for at vælge mellem rejser fra en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian.

Det nøjagtige udbud af ruter og afgange i lufthavnene ændre sig typisk fra sæson til sæson. Derfor anbefaler vi, at du bruger søgemaskinen her på In-italia til at finde opdateret information. Her er det samtidig nemt at finde den bedste pris på den flyafgang, der passer bedst til din ferie.

Der kører tog fra Rom til Ceprano-Falvaterra stationen, som ligger omkring 11 km nord for Pastena. Kommer du fra Napoli, kan du stå af i Monte S. Biagio, hvorfra der er ca 25 km til Pastena. Det sidste stykke må du med enten bus eller taxi. Du kan selvfølgelig også vælge helt at slippe for offentlig transport og i stedet leje en bil i lufthavnen. En lejebil gør det ikke blot lettere at komme til og fra lufthavnen, men giver dig også mere frihed til at udforske regionens seværdigheder i løbet af ferien. 

Restauranter og indkøb

Byen modtager ikke mange turister, men her ligger dog alligevel et par spisesteder. Ligeledes skal du være indstillet på at køre til en af de større nabobyer for at handle ind. blot køre få km for at finde endnu flere gode restauranter i nabobyerne.

Udflugter

Vil du kombinere den fredlige landsbyidyl på bakketoppen med badeferie ligger kystbyen Sperlonga ikke langt væk. Den er ikke blot en af de smukkeste middelalderbyer i Italien, men har også fine sandstrande, der indbyder til en dag ved vandet. 

Længere henne ad kysten mod vest ligger Terracina, som også er et oplagt udflugtsmål. Her lokker ligeledes brede sandstrande, men også et charmerende historisk centrum og gode fiskerestauranter. 

Ønsker du at udforske regionens mange andre seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, kan vores samarbejdspartnere tilbyde et væld af velorganiseret udflugter i Lazio, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Lokale links

Hjemmesiden for Pastena-grotterne finder du her

Byens egen hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map