Norma, Lazio Chokolademuseet

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Museet ligger i bakkerne ved byen Norma i regionen Lazio.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Som i et eventyr

Her bliver man modtaget som var man med i et eventyr. Det hele startede I 1956, da den nuværende ejers bedsteforældre vendte tilbage fra en rejse i USA, og besluttede sig for at prøve lykken med fremstilling af brød. Efter flere års succes med dette projekt, valgte den nye generation af familien at udvide sortimentet til også at indebære produktionen af delikate chokolader. Netop denne passion for de søde sager, har været grundstenen til opførelsen af chokolademuseet i 1995 – det første chokolademuseum i landet.

Smagsprøver

Museet huses i en gammel fabrik, der er genopført med de originale former og maskiner man dengang brugte til fremstilling af chokolade. Besøgende kan også nyde godt af en solid og, for de interesserede, spændende indføring i, hvorledes den lækre chokolade produceredes og produceres i dag. Alle bliver selvfølgelig tilbudt smagsprøver på de skønne chokolader. Chokoladerne der produceres her bliver solgt i en række butikker i Lazio.

 
search map