Hotel i Nettuno i Lazio

Hotel Scacciapensieri

 
Hotel Scacciapensieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Scacciapensieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nettuno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Scacciapensieri er et dejligt tre-stjernet hotel centralt beliggende i byen Nettuno - blot et stenkast fra Lazios skønne brede sandstrande. I Nettunos historiske vugge kan man i gåafstand nemt besøge Santa Maria Goretti-kirken og byens borganlæg fra middelalderen.

Der er en stor restaurant på stedet med plads til ca. 200 spisende gæster. Køkkenet byder på typiske italienske retter baseret på gode friske råvarer. Derudover er der en indendørs hyggelig bar og i sommerhalvåret en udendørs bar, hvor der arrangeres pianobar. Af andre aktiviteter på stedet er det værd at fremhæve jacuzzi, solterrasse, tennis, fodbold og vandsport ved stranden mod betaling.

Læs mere om Hotel Scacciapensieri

Hotellets 69 værelser er lyse og pænt indrettede, og har alle de mest gængse faciliteter som tv, minibar, værdiboks, aircondition, telefon, føntørrer og eget badeværelse med toilet og bruser. Mange af værelserne har udsigt til Middelhavet.

Skjul teksten
 
 
search map