Hotel i Nettuno i Lazio

Hotel Neptunus

 
Hotel Neptunus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Neptunus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nettuno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Neptunus ligger i udkanten af den charmerende kystby Nettuno. Afstanden til stranden kan betragtes som decideret kort, da hotellet praktisk talt ligger på stranden. Nede på den fine sandstrand findes et væld af aktivitetstilbud som fx windsurfing, kano og vandscooter. Den korte afstand til Rom gør det nemt at kombinere en sol- og badeferie med Roms kulturelle udbud.

Hotellet er ikke en historisk perle, men derimod funktionsdygtigt og moderne i udtrykket. På stedet finder man restaurant, hvor der typisk serveres retter fra det lokale køkken med særlig vægt på fisk og skaldyr.

Læs mere om Hotel Neptunus

Hotellet har 25 pænt indrettede værelser med det mest nødvendige man kan forvente af et tre-stjernet hotel. Samtlige værelser fra havudsigt, minibar, tv, aircondition, føntørrer, telefon og eget badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for enten enkelt-, dobbelt- eller tresengsværelse.

Skjul teksten
 
 
search map