Anmeldelser af Agriturismo Il Bagolaro
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alt i alt super fint.

Min kæreste og jeg havde en uges ophold hos Agriturismo il Bagolaro. Et fint sted trods en kedelig morgenmad. Det eneste gode ved morgenmaden var den friske kaffe. En cappuccino og en espresso hver morgen :-) Hotelpersonalet var søde, men ekstremt dårlige til engelsk. Kommunikationen var besværlig, men de var rigtig søde og rare, så det hele gik fint alligevel. Ingen problemer.
Værelset var pænt og rent. Lille køleskab, som kun kølede en lille smule. Men det var fint til lidt koldt at drikke.
Vi havde poolen for os selv næsten hele ugen. Nærliggende by Nerola var lille og hyggelig, men ikke yderligere interessant. Vi tog til Rom 3 gange, hvilket var nemt og billigt. 20 min til Fara Sabina station i bil (gratis parkering), derfra 40 minutter i tog til Tiburtina og derfra en metro i 8 min til Termini (så var man lige i centrum). 8 Euro for to personer hver vej :-)
Dejlig stille og rolig i lavt tempo ferie. Så hvis man er til det, så er det et dejligt sted. Bil er nødvendigt for at komme til og fra stedet. Der er langt til alting.

Nerola som feriedestination

Kedelig by, da der ikke er andet en god udsigt. Byen er hyggelig at gå rundt i nogle timer, men ikke mere end det. En enkelt god restaurant, som har åbent om aftenen :-)

Agriturismo Il Bagolaro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Bagolaro
Værelse med terrasse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Il Bagolaro
 
search map