Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i rolige omgivelser på landet og og bliv taget godt imod af værterne Valentina og David. Agriturismo Il Bagolaro har pool, restaurant i højsæsonen og store, flotte værelser i stueplan med aircondition og terrasse.

Kuperet terræn, højt til himlen og dog tæt på Rom

Trods sin landlige beliggenhed for enden af en (ujævn) blind grusvej i fredelige omgivelser, så er der blot ca. 2 km til middelalderlandsbyen Nerola med sin imponerende fæstning Castello Orsini.

Også nærmeste supermarked er ca. 2 km væk. Hvis man søger storbyimpulser, så er det nemt og bekvemt at komme til Rom: i Fara Sabina (ca. 10 km væk) kan man parkere gratis og tage toget til Rom Tiburtina (ca. 40 min.). Seneste hjemrejse er ca. kl. 22:00.

Læs mere om Agriturismo Il Bagolaro

Godt madsted

På Agriturismo Il Bagolaros restaurant kan man spise både indendørs og udendørs - afhængig af vejret. Vi gør dog opmærksom på, at den kun har åbent i højsæsonen, dvs. juli og august.

På hverdage er der mest stille og fredsommeligt, da restauranten på disse dage mest servicerer de overnattende gæster, mens der torsdag til søndag også kommer spisende gæster udefra, hvorfor der vil være lidt mere livligt på stedet. Det vil sige, at lørdag og søndag er restauranten åben - mens du de andre dage skal meddele værterne mindst 1 dag i forvejen. Men som allerede nævnt er den kun åben i juli og august måned.

Ønsker man at prøve andre spisesteder i området, så ligger der flere inden for 2 km, som dog kræver bil. Morgenmaden serveres enten ude eller inde (efter ønske) og portionsanrettes eller serveres som buffet, afhængig af antal overnattende gæster. På stedet produceres der både marmelade, olivenolie, smørbar chokolade og skønhedspleje - alle produkter, som kan købes.

Pool, børnevenlighed og flere andre faciliteter

Poolen ligger lidt afskærmet fra hovedbygningen - og er naturligvis kun åben for de overnattende gæster, ikke for udefrakommende spisegæster. Den fredelige beliggenhed langt fra trafikerede hovedveje tiltaler meget børnefamilierne. Og så er der tilmed swimmingpool og restaurant til at lette opholdet samt mulighed for at bo fem personer på værelserne, som er endnu et børnevenligt plus. Endelig er der også en fodboldbane og en legeplads til poderne. Man kan også låne mountainbikes gratis og udforske nærområdet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Bagolaro

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Bagolaro som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Bagolaro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Agriturismo Il Bagolaro

Alt i alt super fint.

Min kæreste og jeg havde en uges ophold hos Agriturismo il Bagolaro. Et fint sted trods en kedelig morgenmad. Det eneste gode ved morgenmaden var den friske kaffe. En cappuccino og en espresso hver morgen :-) Hotelpersonalet var søde, men ekstremt dårlige til engelsk. Kommunikationen var besværlig, men de var rigtig søde og rare, så det hele gik fint alligevel. Ingen problemer.
Værelset var pænt og rent. Lille køleskab, som kun kølede en lille smule. Men det var fint til lidt koldt at drikke.
Vi havde poolen for os selv næsten hele ugen. Nærliggende by Nerola var lille og hyggelig, men ikke yderligere interessant. Vi tog til Rom 3 gange, hvilket var nemt og billigt. 20 min til Fara Sabina station i bil (gratis parkering), derfra 40 minutter i tog til Tiburtina og derfra en metro i 8 min til Termini (så var man lige i centrum). 8 Euro for to personer hver vej :-)
Dejlig stille og rolig i lavt tempo ferie. Så hvis man er til det, så er det et dejligt sted. Bil er nødvendigt for at komme til og fra stedet. Der er langt til alting.

Læs mere

Fred, ro og god mad

Vi havde en dejlig uge på Il Bagolaro. Værelserne blev gjort rent hver dag. Poolen blev gjort ren alle hverdage.
Vores børn elskede poolen og flere dage havde vi den næsten for os selv.
Restauranten på stedet var virkelig fantastisk. Gode, klassiske italienske retter af gode råvarer og veltilberedt. Der blev hver dag serveret antipasti, pastaret, kødret og dessert. Vi nåede dog aldrig til desserten, vi kunne simpelthen ikke spise så meget mad??
Der bor fire små hunde på gården. Selv om det var søde og rolige hunde var det en udfordring for vores mindste, der er bange for hunde. Der var lidt kedeligt omkring værelserne, som lå i olivenplantagen. Det blev opvejet af det søde og imødekommende personale.

Læs mere

Varm ferie i smukke omgivelser

Dejlig varm ferie i smukke omgivelser
meget søde mennesker
dejlig mad med gode råvarer fra egen produktion

Læs mere

Afslappende ophold, skøn natur og autentisk mad - tæt på Rom

Vi havde et dejligt ophold på stedet i juli 2016 - 2 voksne og 2 børn. Dejligt afslappende, og til tider poolen fuldkommen for os selv. Mest andre danskere på stedet, men fre-søndage var der flere italienere som kom på stedet og nød maden. Værelserne var helt plain, men fungerede fint. Badeværelset var totalt nyrenoveret/ flot. Kunne med fordel have været installeret et lille the-køkken og køleskab. Vi spurgte om køleskab, og indenfor 1 time havde vi et lille minibar/køleskab, så det var godt. Dejlig pool, og velholdt. Noget afsides så stedet kræver bil, men man har fuldkommen ro og fri for mange turister. Morgenmad er typisk italiensk ( mest kage!) men til gengæld er frokost og middag fantastisk. 20 euro for 3-4 retter skøn ital. mad - også for børn. Eneste minus var wifi som var pivringe, og kun fungerede afogtil ved pool og restaurant. Mange steder at tage ud, Rom, Tivoli og Morricone. Nærmeste by Nerola er også et besøg værd.

Læs mere

Pause fra alt

Tak for dejlige dage på Il Bagolaro. Nemt at finde med tog og bus, og dejligt at få info ifht transport.

Værelset var stort, luftigt og perfekt til familie på 5. Vi havde stedet for os selv, poolen hele dagen var vores og nærliggende by Nerola var hyggelig med fantastisk udsigt, is og pizza. på Il Bagolaro fik vi autentisk vidunderlig frokost og middag - det overgik al forventning. Måske også priserne som vi ikke rigtig var informeret om/fik spurgt ordentligt ind til. Det var dog en stor oplevelse og derfor alle pengene værd.

Vi ankom sent i stegende hede og silende regn efter mange timers rejse. Her havde det været virkelig dejligt med et glas koldt vand eller lign. Blot en eller anden form for forfriskning og forståelse for vores udmattethed.

Læs mere

Fredfyldt og idyllisk

Vi havde et fantastisk ophold på Bagolaro.
Fantastik restaurant - god mad - og tjenerne var gode til at fortælle om maden, på rimelig forståeligt engelsk.
Bagolaro ligger ude på landet i fredfyldte omgivelser, med marker fyldt af oliventræer.
Fantastisk udsigt at sidde på restauranten og se på landskabet.
Vi oplevede lokalt bryllup og fødselsdag ved restauranten - rigtig sjovt.
Pool området er også dejligt - nogle dage havde vi det helt for os selv.
Vi havde booket en familielejlighed, med plads til 4-5. Vi var 4 voksne, og der var ikke for meget plads. Ved 5 personer havde pladsen været meget trang.
Vi manglede et køleskab i lejligheden og lidt afsætningsplads til kolde drikke og lidt brød.
Vi spurgte efter et køleskab, og fik installeret en minibar, som ikke kølede meget.
Vi vil foreslå at de får installeret køleskab og afsætningsplads i lejlighederne. Det vil gøre det perfekt.
Alt i alt et super ophold som vi varm kan anbefale.

Læs mere
 
search map