Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i rolige omgivelser på landet og og bliv taget godt imod af værterne Valentina og David. Agriturismo Il Bagolaro har pool, restaurant og store, flotte værelser i stueplan med aircondition og terrasse.

Kuperet terræn, højt til himlen og dog tæt på Rom

Trods sin landlige beliggenhed for enden af en (ujævn) blind grusvej i fredelige omgivelser, så er der blot ca. 2 km til middelalderlandsbyen Nerola med sin imponerende fæstning Castello Orsini. Også nærmeste supermarked er ca. 2 km væk. Hvis man søger storbyimpulser, så er det nemt og bekvemt at komme til Rom: i Fara Sabina (ca. 10 km væk) kan man parkere gratis og tage toget til Rom Tiburtina (ca. 40 min.). Seneste hjemrejse er ca. kl. 22:00.

Læs mere om Agriturismo Il Bagolaro

Godt madsted

Agriturismo Il Bagolaros restaurant udspiller sig både indendørs og udendørs - afhængig af vejret. Vi gør dog opmærksom på at den kun har åbent i højsæsonen d.v.s. juli og august. Man kan bestille halvpension med tre retter til en særdeles tilgængelig pris. Halvpension behøver man ikke at forudbestille, og man skal huske at give besked på forhånd, hvis man ønsker middag på ankomstdagen.

Det er også muligt at spise frokost på stedet. I hverdagene vil der være mest stille og fredsommeligt, da restauranten på disse dage kun servicerer de overnattende gæster, mens der lør-søn også kommer spisende gæster udefra, hvorfor der vil være lidt mere leben på stedet. Det vil sige, at lørdag og søndag er restauranten altid åben - mens du de andre dage skal meddele værterne mindst 1 dag i forvejen at du ønsker at spise aftensmad på stedet - og især hvis du ønsker at spise på ankomstaftenen.

Ønsker man at prøve andre madsteder i området, så ligger der flere inden for 2 km, som dog kræver bil. Morgenmaden serveres enten ude eller inde (efter ønske) og portionsanrettes eller serveres som buffet anhængig af antal overnattende gæster. På stedet produceres der både marmelade, olivenolie, smørbar chokolade og skønhedspleje - alle produkter som kan købes.

Pool, børnevenlighed og flere andre faciliteter

Poolen ligger lidt afskærmet fra hovedbygningen - og er naturligvis kun åben for de overnattende gæster, ikke for udefrakommende spisegæster. Den fredelige beliggenhed langt fra trafikerede hovedveje tiltaler meget børnefamilierne. Og så er der tilmed swimmingpool og restaurant til at lette opholdet samt mulighed for at bo fem personer på værelserne, som er endnu et børnevenligt plus. Endelig er der også en fodboldbane og en legeplads til poderne. Man kan også låne mountainbikes gratis og udforske nærområdet.

Værelserne på Agriturismo Il Bagolaro

Værelse med terrasse

De 10 meget flotte værelser ligger i to tilbygninger bag en olivenlund og således i fred og ro fra livet ved hovedbygningen. De ligger alle i stueplan og har privat møbleret terrasse med eftermiddagssol. Alle værelserne har aircondition, wifi, lcd sat-tv og stort badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassagefunktion. Værelserne er rummelige og har derfor alle mulighed for op til tre ekstra opredninger (hvoraf to af dem er i køjeseng).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casa Norelli

Capo Vaticano, Calabrien

Il Convento

Tropea, Calabrien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map