Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i rolige omgivelser på landet og og bliv taget godt imod af værterne Valentina og David. Agriturismo Il Bagolaro har pool, restaurant i højsæsonen og store, flotte værelser i stueplan med aircondition og terrasse.

Kuperet terræn, højt til himlen og dog tæt på Rom

Trods sin landlige beliggenhed for enden af en (ujævn) blind grusvej i fredelige omgivelser, så er der blot ca. 2 km til middelalderlandsbyen Nerola med sin imponerende fæstning Castello Orsini.

Også nærmeste supermarked er ca. 2 km væk. Hvis man søger storbyimpulser, så er det nemt og bekvemt at komme til Rom: i Fara Sabina (ca. 10 km væk) kan man parkere gratis og tage toget til Rom Tiburtina (ca. 40 min.). Seneste hjemrejse er ca. kl. 22:00.

Læs mere om Agriturismo Il Bagolaro

Godt madsted

På Agriturismo Il Bagolaros restaurant kan man spise både indendørs og udendørs - afhængig af vejret. Vi gør dog opmærksom på, at den kun har åbent i højsæsonen, dvs. juli og august.

På hverdage er der mest stille og fredsommeligt, da restauranten på disse dage mest servicerer de overnattende gæster, mens der torsdag til søndag også kommer spisende gæster udefra, hvorfor der vil være lidt mere livligt på stedet. Det vil sige, at lørdag og søndag er restauranten åben - mens du de andre dage skal meddele værterne mindst 1 dag i forvejen. Men som allerede nævnt er den kun åben i juli og august måned.

Ønsker man at prøve andre spisesteder i området, så ligger der flere inden for 2 km, som dog kræver bil. Morgenmaden serveres enten ude eller inde (efter ønske) og portionsanrettes eller serveres som buffet, afhængig af antal overnattende gæster. På stedet produceres der både marmelade, olivenolie, smørbar chokolade og skønhedspleje - alle produkter, som kan købes.

Pool, børnevenlighed og flere andre faciliteter

Poolen ligger lidt afskærmet fra hovedbygningen - og er naturligvis kun åben for de overnattende gæster, ikke for udefrakommende spisegæster. Den fredelige beliggenhed langt fra trafikerede hovedveje tiltaler meget børnefamilierne. Og så er der tilmed swimmingpool og restaurant til at lette opholdet samt mulighed for at bo fem personer på værelserne, som er endnu et børnevenligt plus. Endelig er der også en fodboldbane og en legeplads til poderne. Man kan også låne mountainbikes gratis og udforske nærområdet.

Værelserne på Agriturismo Il Bagolaro

Værelse med terrasse

De 10 meget flotte værelser ligger i to tilbygninger bag en olivenlund og således i fred og ro fra livet ved hovedbygningen. De ligger alle i stueplan og har privat møbleret terrasse med eftermiddagssol. Alle værelserne har aircondition, wifi, lcd sat-tv og stort badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassagefunktion. Værelserne er rummelige og har derfor alle mulighed for op til tre ekstra opredninger (hvoraf to af dem er i køjeseng).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map