Feriebolig i Montefiascone i Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Terrassen til lejligheden Giglio Giallo Opholdsstuen i lejligheden Giglio Giallo Terrassen til lejligheden Giglio Rosso Opholdsstuen i lejligheden Giglio Rosso Soveværelse i lejligheden Giglio Rosso Køkken og opholdsstue i lejligheden Giglio Bianco Terrassen til lejligheden Giglio Bianco
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Land i Rom og nyd søerne nord for hovedstaden kort fra smukke Toscana og fra det grønne Umbrien. Fra Villa I Gigli del Belvedere har du mange udflugter i kort afstand fra den gode pool og den indhegnet have, som du kan vende tilbage til efter dages seværdigheder.

En udsigt du ikke bliver træt af

Vejen hen til villa er en helt almindelig asfalteret vej, men så snart du kører ind ad porten, stiger den ret stejlt til huset. Den stejle skråning betyder, at du fra toppen får en helt åben og malerisk udsigt over landskabet og søen. Og heroppe er der altid en frisk brise, der gør luften behagelig på de varmeste dage.

Pool med vandmassage

Poolen ligger foran huset og er synlig fra alle lejlighedernes terrasser. Du kan derfor hvile, mens dine børn leger i vandet. En behagelig trappe bringer dig ned til hvor vandet er dybest, og der er desuden et rundt vandmassebassin ved siden af, som kan benyttes som børnebassin, så længe vandmassagen ikke sættes i gang.

Rummelige og veludstyrede lejligheder

Husets er inddelt i fire lejligheder; de råder alle over aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine og en dejlig terrasse med søudsigt. Rejs med hele den store familie eller med gode venner og få hele huset og pool helt for jer selv.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map