Feriebolig i Montefiascone i Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Terrassen til lejligheden Giglio Giallo Opholdsstuen i lejligheden Giglio Giallo Terrassen til lejligheden Giglio Rosso Opholdsstuen i lejligheden Giglio Rosso Soveværelse i lejligheden Giglio Rosso Køkken og opholdsstue i lejligheden Giglio Bianco Terrassen til lejligheden Giglio Bianco
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Land i Rom og nyd søerne nord for hovedstaden kort fra smukke Toscana og fra det grønne Umbrien. Fra Villa I Gigli del Belvedere har du mange udflugter i kort afstand fra den gode pool og den indhegnet have, som du kan vende tilbage til efter dages seværdigheder.

En udsigt du ikke bliver træt af

Vejen hen til villa er en helt almindelig asfalteret vej, men så snart du kører ind ad porten, stiger den ret stejlt til huset. Den stejle skråning betyder, at du fra toppen får en helt åben og malerisk udsigt over landskabet og søen. Og heroppe er der altid en frisk brise, der gør luften behagelig på de varmeste dage.

Pool med vandmassage

Poolen ligger foran huset og er synlig fra alle lejlighedernes terrasser. Du kan derfor hvile, mens dine børn leger i vandet. En behagelig trappe bringer dig ned til hvor vandet er dybest, og der er desuden et rundt vandmassebassin ved siden af, som kan benyttes som børnebassin, så længe vandmassagen ikke sættes i gang.

Rummelige og veludstyrede lejligheder

Husets er inddelt i fire lejligheder; de råder alle over aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine og en dejlig terrasse med søudsigt. Rejs med hele den store familie eller med gode venner og få hele huset og pool helt for jer selv.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa i Gigli del Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Villa i Gigli del Belvedere som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa i Gigli del Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa i Gigli del Belvedere

Fantastisk

Fantastisk hus og omgivelser. Udsigten er helt utrolig.

Læs mere

Præcis luksus

En utrolig smuk beliggenhed. Rimelig afstand til lufthavnen. Overkommelige.

Læs mere

Dejligt sted

Villaen og selve lejligheden var helt fin og levede op til forventningerne.
Vi blev budt velkommen af en forpagter, der var rigtig positiv og gav sig god tid til at sætte os ind i det hele.
Men poolen var alt for lille, til alle de mennesker der boede der.
Heldigvis var vi heldige at have den alene flere dage, da vores med logerende var på tur. Men når alle beboerne af 3 lejligheder var tilstede, var der ikke plads nok.
Stedet er helt fint, nyt og ordentligt, men det med poolen trak kraftigt ned.

Læs mere

Dejlig ferie

Det er en meget flot ejendom, super beliggenhed og meget velegnet til at slappe af. Ejerne er meget imødekommende og giver indsigtsfulde råd om ting at besøge i nærheden.

Læs mere

Bedømmelse af Villa i Gigli del Belvedere

Dejligt hus. Meget imødekommende personale og ejere. En rigtig god oplevelse.

Læs mere

Bedømmelse af Villa i Gigli del Belvedere

Vi havde nogle gode dage i Villa i Gigli del Belvedere, og kan virkelig anbefale stedet til andre. Der var gæster i alle de tre andre ferielejligheder da vi var der, men alligevel fin med god plads til os alle.

Læs mere
 
search map