Lazio Monte Cassino Abbedi

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette smukke kloster ligger 519 m.o.h., med udsigt over det grønne, bjergrige landskab. Det blev grundlagt i år 529 af San Benedetto da Norcia, på resterne af et antikt Apollo-tempel.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Intakt

Klostret besøges hvert år af tusinder af pilgrimme, af historisk interesserede eller æstetikere, der blot nyder synet af selve klostret, og klostergården, med dens korintiske søjler, og den dejlige grønne have. Selvom klostret flere gange er blevet ødelagt, fremstår det i dag intakt, takket være det store genopbygningsarbejde, man efter hver ødelæggelse har lagt for dagen.

Ødelæggelserne

Af ødelæggelser kan nævnes den, der var forårsaget af et voldsomt jordskælv i 1349, hvor man efterfølgende genopbyggede klostret endnu prægtigere end tidligere, og bombardementet under 2. Verdenskrig, hvor man igen genopførte klostret af de oprindelige materialer, i det omfang det var muligt.

Undgik krigens ødelæggelser

Krypten, der blev opført i 1600-tallet er, sammen med kirkens søjler, den eneste del af bygningen der overlevede krigens ødelæggelser. Fra indgangen til den smukke klostergård har man en herlig, panoramisk udsigt over landskabet.

Åbningstider

Man kommer let til Abbazia di Monte Cassino, enten med bil eller tog (der er tog både fra Napoli og fra Rom). Klostret er åbent fra kl. 8.30 til 12.30, og fra kl.16.30 til 17.00 (om sommeren indtil 18.00).

 
search map