Feriebolig i Marina di Montalto i Lazio

California International Village

 
California International Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
California International Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Montalto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

California International Village ligger midtvejs mellem Rom og den sydlige Toscana, med havet på den ene side og pinjeskoven på den anden. I nærheden findes de antikke byer Tarquinia og Vulci med deres arkæologiske udgravninger, naturreservaterne Burano og Orbetello og de hyggelige Capalbio og Porto Ercole..

En del af California International Village er organiseret som campingplads, den anden består af små villaer. På stedet er der to store svømmebassiner med solterrasse, basketballbane, fodboldbane, tennisbane, bar, kiosk, minimarkedet, restaurant, legeplads for børn, møntvask og parkeringsplads. Fra d. 1. juli til d. 31. august arrangeres svømmekurser, aerobic-timer, tenniskurser og miniklub for børn mellem 5 og 10 år.

Læs mere om California International Village

Alle lejlighederne ligger i stueetagen og er alle pænt møblerede. De er udstyrede med aircondition, badeværelse med bruser og køkkenhjørne.

Skjul teksten
 
 
search map