Ferieboliger og hoteller i Marina di Montalto

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Udviklingen af Marina di Montalto, som ligger omkring 120 km nordvest for Rom, til et populært ferieområde begyndte i 1950"erne. I dag finder du her strande med udlejning af liggestole og parasoller samt gratis strandsektioner. Der er desuden butikker, restauranter og barer nok i området til at sikre en dejlig ukompliceret ferie, hvor man bare kan koble af og nyde fridagene.

Vil du gerne have lidt afveksling fra "La Dolce Vita" ved stranden, har du et fint udvalg udflugtsmuligheder inden for relativ kort rækkevidde. Disse tæller blandt andet stemningsfulde byer med rødder helt tilbage til oldtiden og spændende arkæologiske udgravninger. Længere væk ligger berømte storbyer som Pisa og Rom, der takket være togforbindelse direkte fra Marina di Montalto også er oplagte mål for dagsture.

Kort over Marina di Montalto

Klikker du på kortet herunder, kan du hurtigt danne dig en ide om områdets geografi. Du finder desuden også en oversigt over nærmeste lufthavne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller og ferielejligheder i Marina di Montalto

Hos In-Italia har vi masser af gode tilbud på ophold på hotel eller i ferielejlighed i byerne ved Lazios kyst. Ønsker du at holde ferie i Marina di Montalto, skal du blot vælge dine feriedatoer i søgemaskinen øverst her på siden for at få en hurtig oversigt over alle indlogeringsmulighederne i byen. 

Har du spørgsmål til et hotel eller en ferielejlighed i søgeresultatet, som du ikke finder svar på i boligbeskrivelsen,  er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at svare på dine spørgsmål og assisterer gerne med at sammensætte din ferie i Italien.

Læs mere om Marina di Montalto

Skjul teksten
 
 
search map