Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Santa Cristina

Domitilla Sveva
 
Villa Santa Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Magliano Sabina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Santa Cristina er et stort flot hus beliggende i bakkerne mellem Lazio og Umbrien i kommunen Magliano Sabina 7 km fra byen af samme navn. Fra villaen ser du dalen nedenfor og skråningerne, som er dækket med vinmarker og oliventræer. Nu og da græsser en flok får på de omkringliggende plæner. Villaens have er dog indhegnet, så du slipper for ubudne uldne besøgende.

Du kan leje hele villaen med pool og boldbane

Villaen er et tofamilieshus fordelt på to etager. Vil man leje hele huset, er der rigeligt plads til 16 personer. Begge opholdsstuer og køkkenet er veludstyret i begge lejligheder. Lejer du halvdelen af huset, skal du være villig til at dele poolen, som ligger i haven, men ellers har du din egen del af huset helt for dig selv. Poolen er 14 x 7 meter med en dybde fra 1,20 til 1,40 meter. Villaerne, der er uden navne, kan blive en af de fire.

Villaen tilhører Tenuta Santa Cristina, som ejer fire villaer i området. Fordelen er at man kan benytte sig af sportsfacilieterne på gården hvis man har lyst til at spille tennis, bordtennis eller fodbold. som ligger på den anden siden af den meget lidt befærdede vej, ca. 200 meter fra selve huset. En anden fordel er at man kan benytte sig af Tenuta Santa Cristinas concierge service som tilbyder hjælp med forskelliger udflugter, vinsmagninger, madlavningskurser, adgang til museer mm.

Læs mere om Villa Santa Cristina

Lejlighed Domitilla med 8 sovepladser:
- Lejligheden Domitilla er fordelt på 2 etager. I stueetagen findes køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, opholdsstue med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (egnet til gangsbesværede gæster). På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad. Fra stuen har du udgang til en dejlig terrasse med bord og stole samt udsigt over vinmarkerne og dalen. Lejligheden er udstyret med centralvarme og internet (disse kan benyttes mod betaling).

Lejlighed Sveva med 8 sovepladser:
- Lejligheden Sveva er fordelt på 2 etager og er magen til lejligheden Domitilla, som ligger ved siden af. Den eneste forskel er at badeværelset i stueetagen ikke er udstyret for gangsbesværede gæster. Lejligheden Svevas stueetage indeholder køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, opholdsstue med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad. Fra stuen har du udgang til en dejlig terrasse med bord og stole samt udsigt over vinmarkerne og dalen. Lejligheden er udstyret med centralvarme og internet (disse kan benyttes mod betaling).

En velkomstkurv

Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du ikke med det samme behøver at tage ind til byen, som ligger ca. 7 km væk.

Villaerne på Villa Santa Cristina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Santa Cristina

Læs personlige anmeldelser af Villa Santa Cristina som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Santa Cristina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed, formidabel udsigt fra boligen og en stor og velfungerende pool. Området er uden for den alm masseturisme. Man er omgivet af italienske landmænd og lokalbefolkning og få turister. Alt i alt en rigtig god oplevelse at være i huset og området.

Læs mere

Gert og familie fra Værløse boede på Villa Santa Cristina i Magliano Sabina fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Det var simpelthen et fantastisk hus, lækker pool, stille og roligt område, og ikke mindst god togforbindelse til Rom.

Læs mere
 
search map